1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Cordial Green Golf

  • • Stille og fredelig
  • • Nær golfbanen
  • • Trivelig bassengområde

Cordial Green Golf er et utmerket valg for den som liker å spille golf. Hotellet er nemlig nabo med den fine golfbanen i Maspalomas. Slapp av ved bassenget etter morgenrunden eller ta gratisbussen til stranden i stedet. De lyse etasjeleilighetene ligger i hyggelige bungalowlignende rekker og alle har markterrasse.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

2-romsleiligheter i etasje for 1-3 personer. 3-romsleiligheter i etasje for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Basseng.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 2 km
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cordial Green Golf i Maspolomas ligger leilighetene i toetasjes småhus rundt et stort og herlig bassengområde med to bassenger med barneseksjon. Ett av bassengene er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solstoler. Pool-/snackbar med enkel matservering. À la carte-restaurant.

Gratis WiFi i fellesområdene. Biljard. Liten lekeplass. Minimarked. Gratis hotellbuss til stranden og kjøpesenteret Yumbo flere ganger daglig.

Måltider

Ingen. Frokost, halv- og helpensjon (med eller uten drikke) mot tillegg. Med drikke inkluderer mineralvann, øl eller husets vin til måltidene.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille måltider i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

Sesongvariasjoner

Treromsleilighetene i etasje kan kun bestilles for vinteren 2018/19. Helpensjon, helpensjon med drikke samt halvpensjon med drikke kan kun bestilles for vinteren 2018/19.