1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Leiligheter i varierende stil og standard; alle med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. WiFi mot avgift. Strykefasiliteter. TV (med bl.a. svensk kanal.) Badekar/dusj og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet (mot lyssjakt)

Ettromsleiligheter i varierende stil og standard, med minikjøkken, kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Strykefasiliteter. TV med blant annet svensk kanal. WiFi mot avgift. Badekar/dusj og wc. Ingen uteplass; leilighetene har ett vindu som vender inn mot en relativ trang lyssjakt. Rengjøring 5 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 30 m²
Antall personer: 1-2

Ettromsleilighet i ny/renovert del

Nybygde ettromsleiligheter med moderne innredning og fasiliteter. Kjøkken med kokeplater, stekeovn, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. WiFi mot avgift. Badekar/dusj og wc. Stor balkong med havutsikt.
Antall personer: 1-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett for den som vil bo på Don Carlos, men som ikke bryr seg om beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Det behøver altså ikke å være noen av de romtypene som ellers er beskrevet for dette hotellet.
Antall personer: 1-2

Renovert ettromsleilighet

Renoverte leiligheter med to senger og ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Strykefasiliteter. TV (bl.a. en svensk kanal). WiFi mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 1-3

Større ettromsleilighet

Noe større leiligheter med to senger og ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Strykefasiliteter. TV (bl.a. en svensk kanal). WiFi mot avgift. Badekar/dusj og wc. Stor balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 5 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 65 m²
Antall personer: 1-3