Bull Reina Isabel & Spa

Bull Reina Isabel & Spa

  • • Ved strandpromenaden
  • • Saltvannsbasseng på taket
  • • Mange fornøyde gjester

Bull Reina Isabel & Spa i Las Palmas er et velkjent og populært hotell med perfekt beliggenhet ved strandpromenaden. På taket er det et saltvannsbasseng, solsenger, parasoller og en bar. Vil du heller bade i Atlanterhavet er det reserverte solsenger til gjestene på stranden rett foran hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet av hotell og rom
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 10 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Legendariske Bull Reina Isabel & Spa ligger perfekt til like ved den herlige Las Canteras-stranden. Bassengområdet på taket med oppvarmet saltvannsbasseng vinterstid. Bassenget holder minimum 20 grader, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger, parasoller og poolbar. Gratis badehåndklær, bytte mot avgift. À la carte-restaurant og snackbar.

Gratis WiFi i hele hotellet, og gratis internetthjørne i resepsjonen. Gratis bruk av trimrom, badstue og jacuzzi (aldersgrense 16 år). Spabehandlinger mot avgift. Et begrenset antall solstoler på stranden foran hotellet er reservert for gjestene. Restauranter og kaféer i nærområdet. Ca. 250 m til Santa Catalina-parken. Bytrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert. Halvpensjon mot tillegg. Reiser du over jul og nyttår er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert når du legger til halvpensjon. .