Utflukter – Fuerteventura

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


En dag på stranden

Bli med bussen vår til den fine stranden i Morro Jable, hvor du tilbringer dagen på egen hånd med soling og bading (ca. 4 timer). Vil du ha litt avveksling, så ligger det et lite marked i nærheten.

Ikke inkludert: Mat og drikke, men kan kjøpes på stedet.

Voksne (12+ år): 195 NOK
Barn (2-11 år): 98 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Halvdag
Dag(er): Torsdag
Bestill

Fantastiske Fuerteventura

Fuerteventura er kanskje mest kjent for sine utrolige fine strender, men den er så mye mer enn sand og strand. På denne turen får du et innblikk i øyas natur, historie og kultur. Vi besøker blant annet en geitefarm hvor vi prøver en lokal delikatesse – kjeks med geitost og kaktussyltetøy – og lærer mer om aloeveraens legende effekt på et gårdsbruk der det dyrkes aloe vera.

Det blir tid for lunsj i hyggelige Ajuy ved kysten, og den som vil kan se de mektige grottene hvor lokalbefolkningen gjemte seg i under 2. verdenskrig. Dette er en fin heldagstur for den som vil bli kjent med Fuerteventura.

Lunsj og/eller drikke er ikke inkludert.

Voksne (12+ år): 398 NOK
Barn (2-11 år): 209 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Onsdag
Bestill

Markedsdag på Lanzarote

Bli med på shopping til naboøya Lanzarote. Vi starter på markedet i Playa Blanca – hvem vet, kanskje gjør du et kupp? På returen tar vi et kortere stopp utenfor Papagayo-stranden, hvor det blir mulig å bade fra båten.

Inkludert: Mat og drikke om bord.
Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Shoppingtur til Puerto del Rosario

Kjøp noe fint til dem der hjemme. De beste presangene og største vareutvalget finner du i det store shoppingsenteret Las Rotondas i Puerto del Rosario, som har butikker i fire etasjer. Senteret ligger sentralt, så du rekker å ta en titt på byen også. Turen er på egen hånd og du har fire timer på deg før bussen går tilbake igjen.

Mat og/eller drikke er ikke inkludert.

Voksne (12+ år): 175 NOK
Barn (2-11 år): 88 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Lørdag
Bestill

Badetur med katamaranen Catlanza

Bli med på en herlig og morsom utflukt om bord på en katamaran – len deg tilbake, nyt sol og sjø. Snorkleutstyr kan lånes om bord; vil du ha mer fart, kan du leie vannscooter. Husk å holde utkikk etter flyvefisk – de pleier å dukke opp foran båten.

Inkludert: Mat og drikke
Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Til sjøs med katamaranen Magic

Bli med på en herlig og morsom utflukt om bord på katamaranen Magic. I løpet av dagen blir det anledning til å bade. Ettersom båten befinner seg i farvann hvor delfinene vanligvis trives, så er det gode sjanser for å få se dem på nært hold.

Inkludert: Lunsj med drikke om bord.
Går kun på lørdager fra Tarajalejo.
Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Markedsdag på Lanzarote

Går fra: 

Bli med på shopping til Lanzarote. Vi starter på markedet i Playa Blanca – hvem vet, kanskje gjør du et kupp? På returen tar vi et kortere badestopp fra båten i nærheten av Papagayo-stranden.

Inkludert: Mat og drikke.
Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Timanfaya – Den aktive vulkanen

Naturen og landskapet på naboøya Lanzarote er annerledes enn på Fuerteventura, selv om øyene ikke ligger så langt fra hverandre. Den svarte sanden og steinete jorda på Lanzarote vitner om vulkansk aktivitet – bli med og se det magiske landskapet i nasjonalparken Timanfaya på nært hold. En liten vinsmaking er også inkludert, i tillegg til besøk på et aloe vera-anlegg.

Mat og/eller drikke er ikke inkludert, men det er satt av tid til lunsj på egen hånd. Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Jeepsafari på Jandia-halvøya

Bli med på en fartsfylt jeepsafari til halvøya Jandia på sørkysten. Vi kjører i ulendt terreng, i bratte skråninger og gjennom gamle landsbyer til folketomme sandstrender.

Vi avslutter dagen langs vestkysten der sandstrendene er hvite og bølgene kraftige. I den mer eller mindre forlatte landsbyen Cofete, som hverken har lys eller vann, gjør vi et stopp for å høre litt om byens fascinerende historie.

Inkludert: Transport, jeep og guide.
Ikke inkludert: Mat og drikke er ikke inkludert.

Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Jeepsafari på nordkysten

Bli med på en fartsfylt jeepsafari i Cotillo-området på nordkysten. Landskapet er mektig med vulkaner, urørt natur og folketomme strender, i tillegg til sjarmerende landsbyer. Vi får også en innføring i hvordan den pussige pitaplanten, eller agave som den som oftest kalles her hjemme, kan brukes til å lage bl.a. sandaler og tau.

Inkl. transfer, jeep og guide. Mat og/eller drikke er ikke inkludert.
Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.
                                                                                    

Med ATV mellom vulkaner og sanddyner

Går fra: 

Bli med på en fartsfylt utflukt der vi med firehjulinger fører oss gjennom tradisjonelle byer og forbi saltvanndammer. Vi stopper opp hos en osteprodusent der du får smake på geitost og mulighet til å kjøpe med deg denne spesialiteten. Vi kjører så videre langs havet på sand- og grusveier.

Du kan velge å kjøre selv eller med sjåfør.

Inkludert: Hjelm og øvrig utstyr
Ikke inkludert: Mat og drikke

Utflukten er med engelsktalende guide.
Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Voksne (12+ år): 728 NOK
Barn (2-11 år): 0 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Halvdag - formiddag
Dag(er): Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
Bestill

Med ATV mellom vulkaner og sanddyner

Går fra: 

Bli med på en fartsfylt utflukt der vi med firehjulinger kjører forbi vulkaner og gjennom mektig ørkenlandskap. Vi stopper i Parque Holandes der det blir tid til å spise og drikke. På veien tilbake kommer vi til å kjøre langs de hvite sanddynene.

Du velger selv om du vil være sjåfør eller passasjer.

Inkludert: Hjelm og nødvendig utstyr.
Ikke inkludert: Mat og drikke

Utflukten går med engelsktalende guide/sjåfør.
Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

Med segway gjennom Corralejo

Går fra: 

Segway er en morsom måte å ta seg fram på og passer for hele familien. Utflukten starter i Corralejo med en rask innføring og prøvekjøring, før vi sikter oss inn på havna langs strandpromenaden. Det blir tid til en svalende is eller en styrkende espresso før vi kjører tilbake til Corralejo.

Inkl. engelsktalende guide. Mat og/eller drikke er ikke inkludert.
Utflukten kan bare bestilles på  reisemålet.