Bilde av: Fuerteventura

Fuerteventura – reisetips

Fuerteventura er en karakteristisk kanariøy som er fullspekket med god mat, vakre sandstrender, flotte naturopplevelser og vakre byer. Vi gir deg noen tips slik at du ikke går glipp av opplevelsene øya har å by på.
 

Bestill reisen til Fuerteventura»

Bilde av: Spa detaljer

Absolutt avkobling

Når unnet du deg sist en massasje? Eller en dag på spa der du gir kroppen total hvile og går mellom øktene i jacuzzien og badstuen? Fuerteventura har et bredt utvalg av spabehandlinger: hvorfor ikke prøve en aloe vera-massasje, eller kanskje litt sjokoladeterapi.

Les mer
Bilde av: Fuerteventura

Severdigheter på Fuerteventura

Fuerteventura er som skapt for deg som elsker å dra på oppdagelsesferd. Øya byr på vakker natur og spennende byer – og skulle du bli lei hvorfor ikke ta båten over til Lanzarote?

Sjekk øyas severdigheter
Bilde av: Betancuria på Fuerteventura

Fuerteventuras koselige byer

Bli med på en av våre utflukter, eller lei en bil og se deg om på egen hånd. Her tipser vi om noen av Fuerteventuras koselige plasser og byer.

Se våre tips her
Bilde av: Paella

En smaksrik ferie

På Fuerteventura har du nesten uendelige muligheter til gastronomiske opplevelser. Gå ikke glipp av øyas hvitløksmarinerte reker eller de smaksrike potetene, papas arrugadas. Vi guider deg gjerne frem til øyas beste spisesteder.

Smak deg gjennom øyas spesialiteter
Bilde av: Jandia strand

Fuerteventuras fineste strender

Hvordan ser din favorittstrand ut: kort eller lang, livlig eller rolig? På Fuerteventura finner du et stort utvalg av vakre sandstrender som imøtekommer alles ønsker og behov. Her kommer våre tips.

 

Les mer
Bilde av: Gjeng med syklister på Fuerteventura

Sportslige aktiviteter

Det er ingenting som en god treningstime i ferien! På Fuerteventura er det dessuten gode muligheter for å kombinere ikke bare nytte og fornøyelser, men også spenning og nye eventyr. Ta deg en sykkeltur i fjellene eller hvorfor ikke teste windsurfing.

Les våre tips
Bilde av: Hatter på marked

Shopping i ferien

Er du ute etter å gjøre et kupp i ferien kan muligheten by seg på Fuerteventura, prisene her kan konkurrere med det meste. Sjekk ut markedene og ta med noe fint hjem til deg selv eller de som ikke fikk være med.

Våre shoppingtips
Bilde av: Playitas Resort

Sport på Playitas Resort

Playitas Resort er hotell- og sportsanlegget med en rekke aktiviteter av høy klasse for alle som søker en aktiv ferie. Her kan du blant annet bli med på treningstimer med dyktige instruktører, svømme i olympisk basseng eller trening i treningssenteret. 

Les mer om Playitas Resort