Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 8174 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

Terje,
Blystadlia

+
Veldig mange muligheter når du er ute etter aktiv ferie, stille og rolig område, ingen trafikk.
-
Vår 3. gang på Playitas, leilighetene begynner å bli slitt, men foreløpig helt ok.

Bekreftet gjest: 2019-12-01


8 av 10

Anna Christina,
Bengtsfors

+
Aktiviteter och omgivningarna
-
Skönare sängar, kaffebryggaren

Bekreftet gjest: 2019-12-01


8 av 10

Mette,
*

+
-
Kaffetilbud til middagen

Bekreftet gjest: 2019-04-22


8 av 10

Apollo Sports,
*

+
-

Bekreftet gjest: 2019-04-22


9 av 10

Lili Agustina May,
Gjettum

+
Trenings fasiliteter og området, leilighet (mulighet til å lage mat), free wifi (veldig bra og stabil, 2 tommel opp :D ), bufeet, idylliske beliggenhet; ved stranda, en liten landsby (SPAR matbutikk), lokal restauranter og fjell, samt rolig og behagelig området. Alt bare fantastisk!
-
Bør skilles mellom barn og voksen bassengområdet (selvom på Playitas hotell bassenget, barn vær tillatt - ikke bra). Dette med hensyn til at de bråker og kan skade seg. For eksempel, på Levante resort i Rhodos (organisert av Werner &co (engelsk) tror jeg), der var mer organisert, hvor bassengområdet for voksne er separate tom ungdommer har sitt egne bassengområdet. Dette gjelder også de treningstimene på MC1 og TC6. Vi var veldig skuffet da vi trente der (8/4/2019-15/4/2019) at små barn var tillatt til å delta. Det blir veldig de-motiverende og useriøse. Playitas skal jo være et treningshotell ikke Lego land :(. Ikke minst at Playitas er jo koret til Europa beste treningshotell ikke familiehotell!

Bekreftet gjest: 2019-04-15


9 av 10

Bjørn Jacob,
Nannestad

+
Alle trim-mulighetene. Stille og rolige omgivelser.
-

Bekreftet gjest: 2019-04-08


10 av 10

Tomas,
Oslo

+
-

Bekreftet gjest: 2019-04-08


8 av 10

Ann Cathrine,
Oslo

+
-
Apollo Sport må vite hva som inngår i prisen, at alt koster ekstra penger, leie tennis, Crossfit box, svømme osv. og det burde tydeliggjøres at trening UTENOM gruppetimer kun kan foregå 1 time pr dag. 18-19 i crossfit box.

Bekreftet gjest: 2019-04-01


10 av 10

Stig Arve,
Oppegård

+
De gode treningsmulighetene
-
En kunstgressbane burde vært tiljgengelig. Synd man ikke har en friidrettsbane der. Bø stå mer om det i infoen.

Bekreftet gjest: 2019-04-01


8 av 10

Espen,
Fana

+
-
Maten er for dårlig...som før

Bekreftet gjest: 2019-04-01


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

520 vurderinger
Utmerket
 
233
Veldig bra
 
224
Bra
 
42
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

18.01.2019

Innlegg av 7Janne14 Lillestrøm, Norge

Treningshotell på stranden

Vi var på dette hotellet en uke. Mange ulike tilbud for treningsaktiviteter. Uansett hva du spurte Vera i resepsjonen om ordnet hun opp. Maten var bra, stort utvalg ved frokost, lunsj og middags buffe. Men mangel på ansatte som kunne servere drikke, fikk ofte servert drikke etter at vi var ferdig med å spise. Matbutikken på hotellområdet hadde høye priser. Leilighetene begynner å bli litt nedslitt, fuktskader etc. og ingen varme å sette på. Gode senger, med dyner. Snakket med mange som reiste til dette stedet år etter år. Vi koste oss, og kan fint reise tilbake.

 
23.12.2018

Innlegg av Go380426 Bergen, Norge

Leilighetshotell for trening eller avslapping i fred og ro

Vi var her i perioden 17.12.2018-24.12.2018. Veldig fornøyd med hotellet. Bodde i en flott og romslig leilighet med sørvendt balkong og havutsikt. Dette leilighetshotellet ligger rett ved stranden. Godt utvalg i aktiviteter for den som vil trene, men enkelte aktiviteter koster ekstra. Leie av sykkel for 20-30 euro per sykkel per dag. Det meste man trenger er på hotellområdet slik som restauranter, dagligvareforretning, treningssenter, spa, idrettshall, golfbane, tennisbane m.m. Det er også kort vei å gå til Tuineje hvor det er et lite sentrum med Spar-butikk og restauranter. Hotellet ligger i rolige omgivelser - her er det ikke fest og moro men trening og avslapping. Det er 3 bassenger, hvorav 1 er beregnet for babyer. Det største bassenget egner seg for lek og noe svømming. Dybde på cirka 1,2 meter. Det mindre bassenget hadde sklie. En times gåtur over bakketoppen ligger Gran Tarajal. Hit kan man eventuelt ta buss fra Tuineje (ca. EUR 1,50), eller reise med taxi (ca. EUR 8-10). Her er et større sentrum med butikker, restauranter, frisør, politistasjon etc. Hvis du lager mat på hotellet kan vi anbefale å ta turen til fiskedisken på Spar-butikken hvor du finner et godt utvalg i snadder fra havet. Vindforholdene på Fuerteventura kan være tøffe siste dagen av vårt opphold var det cirka 12 meter i sekundet. Dersom du ikke liker vind anbefaler vi å sjekke værmeldingen før du bestiller.

 
15.04.2017

Innlegg av Kristin S

Treningshotell

Lite sportslige tilbud med tanke på at det er et treningshotell. Må i tillegg betale dyrt for å leie sykkel, tennis og badminton. Må tom betale ekstra for å trene i svømmebassenget. Koster ca det samme å leie sykkel en dag som å leie bil en dag. Utrangerte treningsapparat på treningsstudio. Sur og lite hjelpsom betjening på sportsbutikken. Der du også må gå for å booke enkelte timer.

 
08.04.2016

Innlegg av MaggieIB Porsgrunn, Norge

Treningshotell

Vi var to venner som var her en uke. Hadde betalt for 2-roms leilighet, men fikk en 1-roms leilighet. Når vi etterspurte 2-roms leiligheten vi hadde betalt for fikk vi beskjed om at hotellet var fullbooket, men at vi kunne få 10 € som kompensasjon pr dag................Vi fikk etter litt frem og tilbake byttet leilighet dagen etter (ikke akkurat service med et smil i resepsjonen) Godt vedlikeholdt område med uendelige treningsmuligheter (crossfit, yoga, aerobic, tennis, svømming, løping, treningssenter, sykkel, spinning osv) Vi hadde helpensjon, men ville ikke anbefalt noe mer enn halvpensjon. Alle måltider er buffet. Lunsjen var grusom og personalet som skulle ta drikkebestilling var svært underbemannet. 3 stk skulle ta bestillinger, servere, rydde bord underveis og dekke på nye bord i en stor spisesal. Kan likevel være greit med noe mat inkludert ettersom det kun er en annen åpen restaurant på hotellområdet, samt to i landsbyen like ved. PLUSS: romslige leiligheter God frokost Treningsmuligheter Pent område Avslappende God plass ved bassenget (alltid ledige solsenger) Koselig landsby i enden av strandpromenaden MINUS: Liten butikk med dårlig utvalg (gå heller til SPAR-butikken i landsbyen 2 minutter unna) Lunsjbuffeten (mat og service) Tidvis tydelig stresset personale Smakløs middagsbuffet Anbefales ikke for de som ikke er interessert i å trene

 
08.12.2015

Innlegg av 102bj_rnl

Helt greit trim hotel

Vi besøkte hotellet en uke i november. Helt grei standard. Restauranten serverte det meste av vanlig mat. Vi hadde rom i 4 blokka med litt havutsikt. OK, men blokka mot havet er nok bedre. Leilighet med god plass. Manglet vannkoker. Harde og vonde senger - ikke gode. Fint med turer i nærområdet - opp på fjellet. Treningsmuligheter over alt. Liten by 10 min å gå. Kun en butikk og 2 små strand restauranter. Vi hadde fint vær. Skyet en dag - da leide vi bil og kjørte rundt hele øya. Mye stein.