Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 2398 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

Erling,
Stabekk

+
Food, Close to the beach, quietly, bathube
-
Inform on the web-site that you can rent a car at the hotel

Bekreftet gjest: 2020-01-19


8 av 10

Hege Smeland,
Vegårshei

+
Serviceinnstilt og hyggelig betjening. Korte avstander til treningsfasiliteter. Har fått yogashala
-
Fler fellestreninger inkludert i pris. Asfalten har forfalt de siste årene, ikke bra for syklister!! Veldig treg service i bassengbaren!!!

Bekreftet gjest: 2020-01-12


9 av 10

Marthe,
Sjetnemarka

+
Utvalget av treningsmuligheter og frokostbuffé
-
Restaurant tilbud og meny middager

Bekreftet gjest: 2020-01-12


10 av 10

Vibeke,
Oslo

+
Topp varriert mat som passer til folk som er i aktivitet. Nok å velge på av aktiviteter
-

Bekreftet gjest: 2020-01-12


10 av 10

Dorothea Natalie Nesstrand Midling,
Lommedalen

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-12


9 av 10

Jonny,
Saltnes

+
Aktiviteter
-
Begynner å bli slit, ser forandring på de 4 årene jeg har hvert der.

Bekreftet gjest: 2020-01-12


8 av 10

Evy,
Oslo

+
-

Bekreftet gjest: 2020-01-05


8 av 10

Hege,
Jar

+
Aktivitetstilbudene
-
Innsjekking. En og samme kø selv om man oppga passinfo på forhånd og det ble gitt beskjed ombord i bussen om to ulike køer. Lettere tilgjengelige strandhåndkler

Bekreftet gjest: 2019-12-29


10 av 10

Grete Helene,
Skreia

+
Leiligheten, rolige atmosfæren, kunne gå kledd i treningstøy overalt, sunn og god mat, mange treningstilbud.
-
Gratis kaffe etter middagen. Skandinavisk TV kanal

Bekreftet gjest: 2019-12-29


8 av 10

Wenche Klevjer,
Oslo

+
Rengjøring, basseng
-
Service på kelnere i buffét restaurant , og et klart forbedrings potensiale på arrangement på kveldene .

Bekreftet gjest: 2019-12-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

537 vurderinger
Utmerket
 
245
Veldig bra
 
228
Bra
 
42
Mindre bra
 
17
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

18.01.2019

Innlegg av 7Janne14 Lillestrøm, Norge

Treningshotell på stranden

Vi var på dette hotellet en uke. Mange ulike tilbud for treningsaktiviteter. Uansett hva du spurte Vera i resepsjonen om ordnet hun opp. Maten var bra, stort utvalg ved frokost, lunsj og middags buffe. Men mangel på ansatte som kunne servere drikke, fikk ofte servert drikke etter at vi var ferdig med å spise. Matbutikken på hotellområdet hadde høye priser. Leilighetene begynner å bli litt nedslitt, fuktskader etc. og ingen varme å sette på. Gode senger, med dyner. Snakket med mange som reiste til dette stedet år etter år. Vi koste oss, og kan fint reise tilbake.

 
23.12.2018

Innlegg av Go380426 Bergen, Norge

Leilighetshotell for trening eller avslapping i fred og ro

Vi var her i perioden 17.12.2018-24.12.2018. Veldig fornøyd med hotellet. Bodde i en flott og romslig leilighet med sørvendt balkong og havutsikt. Dette leilighetshotellet ligger rett ved stranden. Godt utvalg i aktiviteter for den som vil trene, men enkelte aktiviteter koster ekstra. Leie av sykkel for 20-30 euro per sykkel per dag. Det meste man trenger er på hotellområdet slik som restauranter, dagligvareforretning, treningssenter, spa, idrettshall, golfbane, tennisbane m.m. Det er også kort vei å gå til Tuineje hvor det er et lite sentrum med Spar-butikk og restauranter. Hotellet ligger i rolige omgivelser - her er det ikke fest og moro men trening og avslapping. Det er 3 bassenger, hvorav 1 er beregnet for babyer. Det største bassenget egner seg for lek og noe svømming. Dybde på cirka 1,2 meter. Det mindre bassenget hadde sklie. En times gåtur over bakketoppen ligger Gran Tarajal. Hit kan man eventuelt ta buss fra Tuineje (ca. EUR 1,50), eller reise med taxi (ca. EUR 8-10). Her er et større sentrum med butikker, restauranter, frisør, politistasjon etc. Hvis du lager mat på hotellet kan vi anbefale å ta turen til fiskedisken på Spar-butikken hvor du finner et godt utvalg i snadder fra havet. Vindforholdene på Fuerteventura kan være tøffe siste dagen av vårt opphold var det cirka 12 meter i sekundet. Dersom du ikke liker vind anbefaler vi å sjekke værmeldingen før du bestiller.

 
15.04.2017

Innlegg av Kristin S

Treningshotell

Lite sportslige tilbud med tanke på at det er et treningshotell. Må i tillegg betale dyrt for å leie sykkel, tennis og badminton. Må tom betale ekstra for å trene i svømmebassenget. Koster ca det samme å leie sykkel en dag som å leie bil en dag. Utrangerte treningsapparat på treningsstudio. Sur og lite hjelpsom betjening på sportsbutikken. Der du også må gå for å booke enkelte timer.

 
08.04.2016

Innlegg av MaggieIB Porsgrunn, Norge

Treningshotell

Vi var to venner som var her en uke. Hadde betalt for 2-roms leilighet, men fikk en 1-roms leilighet. Når vi etterspurte 2-roms leiligheten vi hadde betalt for fikk vi beskjed om at hotellet var fullbooket, men at vi kunne få 10 € som kompensasjon pr dag................Vi fikk etter litt frem og tilbake byttet leilighet dagen etter (ikke akkurat service med et smil i resepsjonen) Godt vedlikeholdt område med uendelige treningsmuligheter (crossfit, yoga, aerobic, tennis, svømming, løping, treningssenter, sykkel, spinning osv) Vi hadde helpensjon, men ville ikke anbefalt noe mer enn halvpensjon. Alle måltider er buffet. Lunsjen var grusom og personalet som skulle ta drikkebestilling var svært underbemannet. 3 stk skulle ta bestillinger, servere, rydde bord underveis og dekke på nye bord i en stor spisesal. Kan likevel være greit med noe mat inkludert ettersom det kun er en annen åpen restaurant på hotellområdet, samt to i landsbyen like ved. PLUSS: romslige leiligheter God frokost Treningsmuligheter Pent område Avslappende God plass ved bassenget (alltid ledige solsenger) Koselig landsby i enden av strandpromenaden MINUS: Liten butikk med dårlig utvalg (gå heller til SPAR-butikken i landsbyen 2 minutter unna) Lunsjbuffeten (mat og service) Tidvis tydelig stresset personale Smakløs middagsbuffet Anbefales ikke for de som ikke er interessert i å trene

 
08.12.2015

Innlegg av 102bj_rnl

Helt greit trim hotel

Vi besøkte hotellet en uke i november. Helt grei standard. Restauranten serverte det meste av vanlig mat. Vi hadde rom i 4 blokka med litt havutsikt. OK, men blokka mot havet er nok bedre. Leilighet med god plass. Manglet vannkoker. Harde og vonde senger - ikke gode. Fint med turer i nærområdet - opp på fjellet. Treningsmuligheter over alt. Liten by 10 min å gå. Kun en butikk og 2 små strand restauranter. Vi hadde fint vær. Skyet en dag - da leide vi bil og kjørte rundt hele øya. Mye stein.