Reisemål – Fuerteventura

feriesteder sortert etter

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – et av Europas største sportshotell for både hverdagsmosjonister og idrettseliten. Her er det over en million kvadratmeter fylt av treningsmuligheter og passer aktive familier, par og single, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningssenter, tennis...

Mer om Playitas Resort 4 hoteller fra 4 848 NOK

Corralejo

Til Corralejo reiser man først og fremst for å oppleve de fantastiske, milelange strendene. Den blendende, finkornede hvite stranden er en spennende kontrast til det krystallklare, blå havet.

Mer om Corralejo 8 hoteller fra 4 948 NOK

Costa Calma/Playa Barca/Tarajalejo

Søker du sol, bad og rekreasjon, er Costa Calma det perfekte feriemålet! Stranden er hele tre mil lang, og strekker seg langs Jandiahalvøya ned mot sørspissen av Fuerteventura.

Mer om Costa Calma/Playa Barca/Tarajalejo 8 hoteller fra 5 748 NOK

Caleta de Fuste

En reise til Caleta de Fuste er en opplevelse for hele familien. I byen som bare ligger en liten busstur fra flyplassen, brer den herlige, langgrunne sandstranden Playa de Castillo seg utover – her trives barn i alle aldre!

Mer om Caleta De Fuste 7 hoteller fra 5 298 NOK

Jandia

Bli med til Jandia - en rolig ferieby med solen og havet i sentrum. Stranden er svært bred, og nesten 3 mil lang. Her er det nok plass for alle! Livet i Jandia, så vel som på hele Fuerteventura, går i et langsomt tempo.

Mer om Jandia 3 hoteller