R2 Rio Calma Hotel & Spa

R2 Rio Calma Hotel & Spa

  • • Elegant hotell
  • • Stort, herlig basseng
  • • Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Luksuriøse R2 Rio Calma Hotel & Spa ligger litt for seg selv på en liten høyde med vakker utsikt over kysten. Her er det basseng, treningsrom og minigolfbane. Som Apollo-gjest får du 10 % rabatt på spabehandlinger.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 3-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Meget god beliggenhet, veldig rent og ordentlig. Fine turmuligheter. Vakre omgivelser
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elegante R2 Rio Calma Hotel & Spa har et herlig bassengområde med tre basseng der ett av dem er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller, oppvarmet barnebasseng og badehåndklær mot depositum (bytte mot avgift). Innendørsbasseng. Trapper og nivåforskjeller til bassenget.

Det er to restauranter hvorav en à la carte-restaurant, som er åpen fire kvelder i uken og denne er ikke inkludert i halv- eller helpensjon. Pent antrekk, dvs. menn må ha langbukser. Flere barer hvorav en lobbybar med pianomusikk samt en stor bar med underholdning på kveldstid. Diskotek.

Gratis WiFi-sone. Treningsrom. Spa mot avgift, minimumsalder 16 år og to ganger i uken har barn adgang sammen med en foresatt. 10 % rabatt på behandlinger. Stor lekeplass. Seks dager i uken har hotellet barneklubb for barn 4-12 år, engelsktalende personale. Spillrom med biljard og spillemaskiner. Tennis og minigolf mot avgift. Sandvolleyball. Room service på dagtid. Suvenir- og klesbutikk. Ca. 20 meter fra hotellet ligger en liten, sort strand, ca. 500 meter til en større sandstrand og til Sotaventostranden er det ca. 5 kilometer.

Måltider

  • Halvpensjon, julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.
  • Helpensjon mot tillegg.