1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

apollo mondo duo

 • • Ligger adskilt og rolig
 • • Stilrent hotell et steinkast fra stranden
 • • Passer for den mer romantiske ferien

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Ser du etter avkobling for to er R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites stedet for deg. I hotellhagen er det jacuzzier og et vakkert lagunelignende basseng.


Rom/leiligheter

Superiorsuiter for 1-2 personer. Deluxerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Stille og rolig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites er alt lagt til rette for at to skal kunne ha en herlig ferie sammen. Dette stilrene Apollo Mondo Duo-hotellet ligger i rolige omgivelser ved sandstranden i hyggelige Tarajalejo. Hotellet er forbeholdt gjester over 16 år og deler fasiliteter med søsterhotellet R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa (vei og parkering mellom hotellene).

Gratis WiFi på hele hotellet, raskere oppkobling mot avgift. Ett bassengområde på hotellet og ett på søsterhotellet, der ett av bassengene er varmet opp til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller ved bassenget. Bassenghåndklær mot depositum. Det er flere jacuzzier i hotellets hage. Gratis morgenyoga 3-5 ggr/uke.

Resepsjon samt inn- og utsjekk på søsterhotellet, også dette med 16 års grense. Der er det en bufférestaurant, poolbar og bar. Gratis trimrom. Fint spa med utsikt mot havet med badstue og innendørsbasseng med jacuzziseksjon. 10% i rabatt til spaet samt utvalgte behandlinger for Apollos gjester. Massasje mot avgift. Skjønnhetspleie. Bordtennis, biljard og dart. Minibank og vaskeriservice. Stasjonære PCer med internett mot avgift. Underholdning og levende musikk et par ganger i uken. Nattklubb som er åpen hver kveld. Begrenset lokaltrafikk.

Ca. 100 meter til en svart sand-/grusstrand, som er en del av et naturreservat. Ca. 250 meter til sentrum av Tarajalejo med supermarked, et par restauranter/barer og et lite torg. Ca. 1,3 mil til Costa Calma (lokalbuss en gang i timen på dagtid).

Les mer om våre Apollo Mondo Duo-hotell.

Måltider

All Inclusive, julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

All Inclusive

- Frokostbuffé kl. 8.00-10.30
- Lunsj kl. 13.00-15.00. Suppe, salat, to pastaretter, kjøtt og fisk som tilberedes à la minute
- Snacks kl. 13.00-17.00. Serveres på R2 Romantic Fantasia Dreams.
- Middagsbuffé kl. 19.00-23.00
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.30-24.00

Alle måltidene serveres på søsterhotellet R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa. Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Apollo Mondo Duo
Apollo Mondo Duo
 • Bare for voksne
 • Fornøyde gjester
 • Fin beliggenhet
 • Gratis WiFi