1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

R2 Rio Calma Hotel & Spa

  • • Elegant hotell
  • • Stort, herlig basseng
  • • Spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Luksuriøse R2 Rio Calma Hotel & Spa ligger litt for seg selv på en liten høyde med vakker utsikt over kysten. Her er det basseng, treningsrom og minigolfbane. Som Apollo-gjest får du 10 % rabatt på spabehandlinger.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 3-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,6 av 10
Basert på 80 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Kjempefint og stort område. Rent og pent og hyggelig betjening.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elegante R2 Rio Calma Hotel & Spa har et herlig bassengområde med tre basseng der ett av dem er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller, oppvarmet barnebasseng og badehåndklær mot depositum (bytte mot avgift). Innendørsbasseng. Trapper og nivåforskjeller til bassenget.

Det er to restauranter hvorav en à la carte-restaurant, som er åpen fire kvelder i uken og denne er ikke inkludert i halv- eller helpensjon. Pent antrekk, dvs. menn må ha langbukser. Flere barer hvorav en lobbybar med pianomusikk samt en stor bar med underholdning på kveldstid. Diskotek.

Gratis WiFi-sone. Treningsrom. Spa mot avgift, minimumsalder 16 år og to ganger i uken har barn adgang sammen med en foresatt. 10 % rabatt på behandlinger. Stor lekeplass. Seks dager i uken har hotellet barneklubb for barn 4-12 år, engelsktalende personale. Spillrom med biljard og spillemaskiner. Tennis og minigolf mot avgift. Sandvolleyball. Room service på dagtid. Suvenir- og klesbutikk. Ca. 20 meter fra hotellet ligger en liten, sort strand, ca. 500 meter til en større sandstrand og til Sotaventostranden er det ca. 5 kilometer.

Måltider

Halvpensjon., julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag. Helpensjon mot tillegg.