1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Suite Hotel Atlantis Resort Premium

 • • Voksenhotell
 • • Mange fasiliteter
 • • Innbydende juniorsuiter

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Suite Hotel Atlantis Resort Premium er hotellet for deg som ønsker en ferie med det meste inkludert. God mat, vakker utsikt og velholdte omgivelser.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,9 av 10
Basert på 53 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Separat område for voksne
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 1,4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Suite Hotel Atlantis Resort Premium er nylig renovert og er den delen av Suite Hotel Atlantis Resort som er forbeholdt gjester over 16 år. Her ligger det ett basseng som er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Poolbar som er åpen kl. 11.00-18.00. Gratis solsenger og parasoller; badehåndklær mot depositum. Chill-out area med balinesiske solsenger og mer luksuriøse solsenger.

Premium lounge med gratis WiFi, spill, aviser og TV. Chill-out område med balinesiske solsenger og restauranten La Scala, som serverer frokost og middag (bordreservasjon til middag). Bar. Fra og med sommeren 2018 tilbys gjestene i premiumdelen kontinental frokost i Premium baren kl. 8.00-10.30 og mellom kl. 13.00 og 15.00 settes det frem en salatbuffé.

De som bor i Premium-delen kan benytte alle fasilitetene ved Suite Hotel Atlantis Resort Family: bl.a. flere basseng og tre bufférestauranter med internasjonale, spanske og asiatiske spesialiteter. Bufférestauranten Gaudi har temakvelder noen ganger i uken, og en del av restauranten er kun for gjestene fra Premium-delen. Allergitilpasset mat på forespørsel. Flere barer, hvorav én kun henvender seg til voksne gjester. Pent antrekk i alle restaurantene. Alle restaurantene ligger i Family-delen.

Gratis WiFi. Suite Hotel Atlantis Resort ligger i en vakker hage med tropiske planter. Massasje (mot avgift) for gjester over 16 år. Gratis trimrom og badstue (min. alder 16 år). Tennis, biljard, dykking, wind- og kitesurfing mot avgift. Sykkelutleie. Tennis- og svømmetimer mot avgift. Gratis bordtennis, aerobic, basket- og volleyball. Underholdning med musikk, show og dans. Minimarked og suvenirkiosk. Vaskeriservice. Ca. 50 m til en liten strand og ca. 300 m til den lokale stranden hvor det er solsenger. Gjennomgangstrafikk. Hotellbuss til sanddynene og Corralejo daglig. 

Måltider

All Inclusive.
Julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

All Inclusive

All Inclusive omfatter:

- Frokostbuffé kl. 07.30-10.30
- Lunsjbuffé kl. 12.30-15.00
- Middagsbuffé kl. 18.30-22.00. Middagen kan også inntas à la carte i restaurantene Rambutan og Atrium, bordreservasjon senest dagen før
- Snacks kl. 12.30-16.00
- Kaffe og kake kl. 16.00-17.00
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 11.00-24.00
- Prøvedykk i bassenget én gang i løpet av oppholdet

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Rommene bytter navn fra toromsleiligheter til juniorsuiter vinteren 2017/18.

Hoteller for voksne skal alltid ha
 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • WiFi i fellesområdene