Oasis Papagayo Resort

Oasis Papagayo Resort

 • • Variert trening og olympisk basseng
 • • Aktiviteter for hele familien
 • • Legg til All Inclusive

Oasis Papagayo Resort i Corralejo på Fuerteventura er et leilighetshotell med gode treningsmuligheter. Perfekt for dere som ønsker å kombinere en avslappende familieferie med trening i fine omgivelser.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1,6 km
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotellets bassengområde
Hotellområdet er frodig og har et stort og åpnet bassengområde med saltvannsbasseng og barnebasseng med saltvann. Gratis solsenger og parasoller. Poolbar. Badehåndklær mot avgift og depositum.

Restauranter, WiFi og underholdning
En bufférestaurant og to barer, hvorav en sportsbar. Det er også en grill-/pizzarestaurant som ikke er inkludert i All Inclusive. Litt utenfor resepsjonen ligger et lite supermarked. Gratis WiFi i resepsjonen kl. 10.00-12.00, øvrige tider mot avgift. Dag- og kveldsunderholdning for store og små. Lekeplass. Ca. 350 meter til butikker og 850 meter til Corralejo.

Aktiviteter for hele familien
Hotellet byr mange aktiviteter for hele familien. På hotellet er det et animasjonsteam som arrangerer enkle aktiviteter som f. eks. vannaerobics, vannpolo, stretching og boule. Boccia, sandvolleyball, bordtennis og tennis mot avgift. Mulighet for tennistimer. Multicourtbane og bane for strandfotball. Hotellet har også et surfesenter som har kurs og utleie av utstyr. I nærheten av hotellet ligger Fuerteventuras beste bølgesurf og det er ikke langt til Flag Beach for kite- og windsurfing.

Trening på hotellet
På hotellet er det et gratis trimrom samt noen gruppetreningstimer/uke, som innendørs sykling, TRX og streching. Både trimrommet og gruppetreningen har 16 års grense i selskap med voksne ellers 18 år. Utendørs treningsområde for funksjonell trening. Mindre crossfitbox mot avgift (eksternt selskap).

Sykling på Fuerteventura
Fuerteventura er en populær og bra sykkeldestinasjon. På Oasis Papagayo er det et sykkelsenter med utleie av sykler. Det tilbys også sykkelturer mot avgift.

For deg som liker å svømme er det et olympisk 50 meters basseng (åpent 7.00-18.00) mot avgift og et gratis semiolympisk 25 meters basseng. Det olympiske bassenget er oppvarmet til minst 22 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgener, kvelder og i dårlig vær. For å benytte det olympiske bassenget må du være fylt 12 år, og ungdommer mellom 12-18 år kan kun benytte bassenget i selskap med en voksen.

Måltider

 • Ingen måltider inkludert.
 • All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 8.00-10.00
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00
 • Snacks i poolbaren kl. 10.30–12.00 & kl. 13.30–16.0
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30. Av og til er det temabufféer middagstid.
 • Rabatt i hotellets pizzarestaurant
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokal alkohol kl. 10.00-23.00. Etter kl. 23.00 er all drikke mot avgift.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Heis kun i hovedbygningen og rommene ligger i bungalower uten heis.