1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gran Hotel Atlantis Bahia Real

 • • Høy kundetilfredshet
 • • Prisbelønnet
 • • Ett av Spanias mest luksuriøse hotell

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

På eksklusive Gran Hotel Atlantis Bahia Real er det godt å være. Hotellet er blant de mest luksuriøse i Spania og har vunnet mange velfortjente utmerkelser.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Enkeltrom for 1 person. Familierom for 3-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. 2-romssuite for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,1 av 10
Basert på 39 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Hotellet var helt topp, men beliggenheten litt lenger fra sentrum enn forventet og hotellstranden...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1,4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Eksklusive Gran Hotel Atlantis Bahia Real ligger i rolige omgivelser på sandstranden i utkanten av Corralejo. Det frodige bassengområdet har to bassenger. Det ene er oppvarmet til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Poolbar. Solterrasse med utsikt mot havet og naboøyene Los Lobos og Lanzarote.

En bufférestaurant (La Alacena Real) og fem à la carte-restauranter: japanske Yamatori, spanske Las Columnas, gourmetrestauranten La Cúpula og Beach Club las Palmeras og Bahia Lounge & Club som serverer middelhavsmat. Pent antrekk i alle restaurantene til middag, menn må ha langbukser.

Gratis WiFi på hele hotellet. Bahia Vital Spa (16 års grense) med stort oppvarmet basseng, tyrkisk spa, jacuzzi, badstue og dampbad. Frisør og skjønnhetssalong mot avgift. Gratis entré én gang pr. dag; behandlinger mot avgift. Gratis trimrom i spaområdet, aldersgrense 16 år. Barneklubb åpen 6 dager i uken (4-12 år) i hotellets regi, og spillrom for barn over 7 år. Lekeplass og hage. Suvenirbutikk. Room service hele døgnet. Handicaptilpasset hotell med ankomst til alle områder på hotellet. Begrenset lokaltrafikk. 

Foran hotellet er det en 300 meter lang strand med gratis solsenger for hotellets gjester. Deler av stranden er dog ikke mulig å bade fra. To brygger der den ene har en à la carte-restaurant, Bahia Lounge & Club. På den andre ligger Coco Bahia Chillout Bar og det er balinesiske solsenger for to mot avgift.

Måltider

Frokostbuffé. Nyttårsmiddag.
Halvpensjon og halvpensjon ekstra mot tillegg.
Halvpensjon innebærer frokost og middag i bufférestauranten, mens halvpensjon ekstra er middag i en av à la carte-restaurantene (bordreservasjon).

Kontakt selgerne våre om du vil legge til måltider i julen, da tilkommer en ekstra avgift for julemiddagen 25/12. Ta også kontakt dersom du ønsker spesialdiett pga. av matallergier.

Verdt å vite

I 2018 mottok hotellet utmerkelsen "Certificate of Excellence" fra Tripadvisor. Det er åttende året på rad hotellet får denne utmerkelsen. I 2017 ble hotellet tildelt prisen "Most Excellent Waterside Hotel" av Condé Nast Johansens. Hotellet har vunnet denne prisen flere ganger.

Eksklusive hoteller skal alltid ha
 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde