1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Castillo Beach Club Lake

Castillo Beach Club Lake er et enkelt bungalowhotell i et rolig område ca. 2 kilometer fra marinaen. Hotellet deler fasiliteter med nabohotellet hvor du finner et deilig bassengområde, restaurant og snackbar. Vil du trene er det både et lite treningsrom og tennisbane.


Rom/leiligheter

2-romsleilgheter i bungalow for 1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Lugnt och skönt. Stora lägenheter.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1,5 km
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Castillo Beach Bungalows består av fire deler; Lake, Moon, Park og Vistas. Som vår gjest bor du i rolige omgivelser, et stykke fra sentrum i Lake-delen. Bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Barnebassenget ligger i området Park og Moon. Alle bassengene har saltvann. Restaurant og en snackbar som serverer småretter. Bar.

Gratis WiFi i resepsjonen. Tennis mot avgift. Minifotball og et lite trimrom. Badstue som er åpen fra kl. 9-14 hver dag. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Vaskeri mot avgift. Til marinaen i Caleta del Fuste er det ca. 2 kilometer. Det går også et tog til sentrum og det koster € 1,5 /vei. Ca. 1,6 kilometer til Fuerteventura Golf Course.

Måltider

Ingen.
Enkel frokost, halvpensjon eller All Inclusive mot tillegg. Alle måltider mot tillegg serveres i restauranten El Mirador på Castillo Beach Club Park.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

- Frokostbuffé kl. 8.00-10.30
- Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30
- Middagsbuffé kl. 18.00-21.00
- Snacks kl. 10.30-13.00 og 15.30-18.00
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann i restaurantenes og barenes åpningstider. Barene er åpne på kveldstid og innimellom på dagtid.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.