Reisemål – Kanariøyene

feriesteder sortert etter

Gran Canaria

Velkommen til favoritten som har alt – et kontinent i miniatyr med herlig klima året rundt og med det meste av det en forventer at en ferie skal inneholde. Den solsikre sydkysten frister med fine sandstrender, men Gran Canaria byr på mer enn som så – her venter spennende natur, fine småbyer og et va...

Mer om Gran Canaria 53 hoteller fra 2 748 NOK
Film

Fuerteventura

Fuerteventura byr på milelange, hvite sandstrender, hyggelige småbyer, spektakulær natur og for deg som vil bli lære øya bedre å kjenne er det severdigheter og museer. Sportsanlegget Playitas ligger her og passer perfekt for den som vil ha sol og bad, men gjerne trene litt også. Her finner surferne ...

Mer om Fuerteventura 30 hoteller fra 4 848 NOK

Tenerife

En reise til Tenerife – den vakreste og frodigste av Kanariøyene – gir deg mulighet til alt fra jeep-safari og vulkanbesøk kombinert med flotte strender, bading og god mat.

Mer om Tenerife 44 hoteller fra 2 498 NOK

Lanzarote

En reise til Lanzarote er fylt av magiske opplevelser. Lanzarote er Kanariøyenes kanskje mest stilrene øy med sin rene og gjennomtenkte arkitektur i harmoniske fargeskalaer. Her venter så vel herlige strender, som spennende vulkanlandskap.

Mer om Lanzarote 26 hoteller fra 5 098 NOK

La Gomera

La Gomera er en annen, og mer uberørt, side av Kanariøyene. Her møter du grønnkledde fjell, pittoreske landsbyer, vennlige mennesker og en gavmild sol. Vil du komme virkelig tett innpå natur og kultur, så skal du ta en fottur i de fine omgivelsene.

Mer om La Gomera 4 hoteller fra 5 548 NOK