Reisetips Barcelona

Barcelona - reisetips

Barcelona er en stor by med flust av ting å gjøre. Vi hjelper deg gjerne med å finne Barcelonas gullkorn blant severdigheter og aktiviteter. Her finner du våre beste reisetips til Barcelona – la deg inspirere!


Artikler og reisetips om Barcelona

Barcelonas utsikt

GAUDIS BARCELONA

Barcelona er og blir en fantastisk by for en langweekend. Det er herlig å spasere gjennom sjarmerende Barri Gothic, slå seg ned på hyggelige tapasbarer, se folkelivet på La Rambla og oppleve byens suverene tilbud av kunst og kultur. Men det som virkelig setter byens uttrykk, er Antoni Gaudís fargesterke modernistiske arkitektur som er representert flere steder i Barcelona.

Barcelona strand

UTFLUKTER I BARCELONA

Barcelonas strender fylles fort opp i sommermånedene, og etter hvert som du har krysset av de meste kjente stedene som La Rambla og La Sagrada Familia kan en herlig dagsutflukt være morsom og variert. Her har vi samlet noen tips til dagsturer i og omkring Barcelona – som passer for de fleste, uansett om du reiser med vennegjengen eller med familien.

Fantastiske BARCELONA

Barcelona er en herlig by som utmerker seg med spesiell arkitektur, trivelige tapas-barer, store områder som egner seg for spaserturer og et behagelig Middelhavs-klima. Med sin beliggenhet mellom hav og fjell finnes det mye å se og gjøre i nærliggende områder. Se filmen og få noen tips om hva Barcelona med omegn tilbyr.