Om MS River Victoria


Det russiske rederiet Mosturflot har en flåte på ti båter. Et av rederiets stoltheter er MS River Victoria, en av de flotteste skipene som seiler på de russiske vannveier.

 

Førsteklasses kjøkken 

Passasjerene kan glede seg over velsmakende retter; både internasjonale og regionale spesialiteter står på menyen. Måltidene omfatter en variert frokostbuffé, treretters lunsjer og middager. Kaffe/te er inkludert til måltidene, og i resepsjonen er det gratis 24 timers kaffe/te stasjon med koselige sittegrupper. Til middag inngår også en valgfri drikke. 

Plass nok til alt og alle

MS River Victoria er innredet i delikate lyse farger med dekor i rødt og blått. Skipet har lugarer på alle fire dekk, samt et stort soldekk med stoler og bord – et utmerket sted å oppholde seg under reisen. Innendørs er der restaurant, bar og et lite dansegulv, og en salong hvor man kan trekke seg tilbake med en god bok eller for en stille samtale. Du kan lytte til konserter med lokale musikere og sangere, til interessante foredrag eller du kan lære litt russisk. Når du ikke sitter på dekk, da, og nyter utsikten eller deltar på en interessant utflukt i land. Skipet har også et lite treningssenter og spa service. Det er gratis WiFi om bord i en salongene og innloggingskode fås i resepsjonen. For 20 euro får du ubegrenset tilgang for hele cruiset hvor som helst på skipet. Dekningen varierer under selve seilasen mellom Moskva og St. Petersburg.


Lyse og elegante lugarer

MS River Victoria har lyse lugarer med komfortable senger. Satellitt-TV, minisafe, kjøleskap og luftkondisjonering. Dusjbad og wc, hårføner. 

Utvendig lugar med stort vindu ca. 12,5 m² - dekk 1/2 
Utvendig lugar med balkong ca. 14,5 m² - dekk 2/3
Deluxe suite med balkong ca. 16,8 m²  - dekk 2/3
Suite med balkong ca. 28 m²  - dekk 3                    

 

Fakta

MS River Victoria ****+
Byggeår 1982 (i Tyskland og ombygd 2011)
Passasjerer: 206
Lugarer:  93 lugarer/
Lengde: 129 m
Bredde:   17 m

MS Rublev spisesalen
Det står russiske spesialiteter på menyen om bord

Puben på Rublev
Lugar med balkong

Soldekket på Rublev
Spa