Strand i Portugal

Vakre Portugal – strender, byliv og sjømat

Portugal byr på uendelig mange opplevelser og passer like godt for sol og bad som en storbyferie. Uansett hvor du velger å reise, bør du virkelig prøve både den deilige sjømaten og de mange gode vinene Portugal kan tilby.


Reiser med rutefly – sett sammen reisen selv

Algarvekysten er populært for sol- og badeferie

Algarve

Algarvekysten er et populært reisemål dersom du er ute etter en sol- og badeferie. Her ligger noen av Europas vakreste strender, små genuine fiskebyer og flotte hotell.

Priseks. per pers for fly + 4 netter hotell: 3 198,–

Bestill reise til Algarve
Lisboa – en kombinasjon av by og strand

Lisboa

Dette er en levende by med en herlig atmosfære og storbystemning. 15-20min unna med tog ligger også vakre strender om man ønsker å kombinere by- og strandliv.

Priseks. per pers for fly + 3 netter hotell: 2 598,–

Bestill reise til Lisboa
Madeira – perfekt for en aktiv ferie

Madeira

Frodige Madeira kalles ofte for «Øya med en evig vår». Dette er også øya for de som ønsker en aktiv ferie! Fotturer, sykkelturer, rideturer, dykking, snorkling, surfing – her er det mye å oppdage!

Priseks. per pers for fly + 7 netter hotell: 4 498,–

Bestill reise til Madeira
Faro, Portugal

Faro

Reis til Faro og opplev det genuine Portugal. Her går dagene på vakre sandstrender og severdigheter. I tillegg er Faro en historisk og kulturell rik by som kan skilte med en rekke fascinerende turistattraksjoner.

Priseks. per pers for fly + 4 netter hotell: 3 798,–

Bestill reise til Faro
Albufeira, Portugal

Albufeira

Albufeira er den største, livligste og mest energiske av alle feriestedene som ligger sør langs Portugals vakre kystlinje. Albufeira byr på fantastiske strender, et strålende klima, god mat og heftig natteliv.

Priseks. per pers for fly + 7 netter hotell: 2 598,–

Bestill reise til Albufeira
Estoril i Portugal

Estoril

Estoril er en stilig portugisisk badeby rett utenfor Lisboa. Byen kan skryte av fine restauranter og hoteller i verdensklasse, og er ideell for turister som søker et variert og hyggelig feriemål.

Priseks. per pers for fly + 4 netter hotell: 3 398,–

Cascais, Portugal

Cascais

Cascais er en sjarmerende fiskerby, med ett koselig sentrum og flotte strender. Cascais ligger en kort tur fra Lisboa, noe som gjør at du har strand- og storbyferie i ett.

Priseks. per pers for fly + 4 netter hotell: 3 398,–

Porto i Portugal

Porto

Porto er en fascinerende og livlig by med vakre farger, trange smug og en langstrakt havn. Byen kan skryte av en rik historie, fine attraksjoner og et summende natteliv – krydret med god mat og vin.

Priseks. per pers for fly + 3 netter hotell: 3 198,–