Strand i Portugal

Vakre Portugal – strender, byliv og sjømat

Portugal byr på uendelig mange opplevelser og passer like godt for sol og bad som en storbyferie. Uansett hvor du velger å reise, bør du virkelig prøve både den deilige sjømaten og de mange gode vinene Portugal kan tilby.


Reiser med rutefly – sett sammen reisen selv

Algarvekysten er populært for sol- og badeferie

Algarve

Algarvekysten er et populært reisemål dersom du er ute etter en sol- og badeferie. Her ligger noen av Europas vakreste strender, små genuine fiskebyer og flotte hotell.

Priseks. per pers for fly + 4 netter hotell: 3 698,–

Bestill reise til Algarve
Lisboa – en kombinasjon av by og strand

Lisboa

Dette er en levende by med en herlig atmosfære og storbystemning. 15-20min unna med tog ligger også vakre strender om man ønsker å kombinere by- og strandliv.

Priseks. per pers for fly + 3 netter hotell: 2 698,–

Bestill reise til Lisboa
Madeira – perfekt for en aktiv ferie

Madeira

Frodige Madeira kalles ofte for «Øya med en evig vår». Dette er også øya for de som ønsker en aktiv ferie! Fotturer, sykkelturer, rideturer, dykking, snorkling, surfing – her er det mye å oppdage!

Priseks. per pers for fly + 7 netter hotell: 4 398,–

Bestill reise til Madeira

Elvecruise på Douro

Porto & Dourodalen

Elvecruise fra Porto

Opplev vakre Dourodalen og idylliske landsbyer på elvecruise fra Porto. Her venter høy standard, komfortable lugarer og nydelige retter om bord.

Bestill elvecruise fra Porto
Elvecruise med MS Infante don Henrique

Elvecruise fra Lisboa

Start reisen med noen dager i Lisboa før du drar på et fantastisk elvecruise langs elven Douro. Du reiser med førsteklasses elvebåt hvor du får servert fantastisk mat.

Bestill elvecruise fra Lisboa