Strand i Portugal

Vakre Portugal – strender, byliv og sjømat

Portugal byr på uendelig mange opplevelser og passer like godt for sol og bad som en storbyferie. Uansett hvor du velger å reise, bør du virkelig prøve både den deilige sjømaten og de mange gode vinene Portugal kan tilby.


Reiser med rutefly – sett sammen reisen selv

Algarvekysten er populært for sol- og badeferie

Algarve

Algarvekysten er et populært reisemål dersom du er ute etter en sol- og badeferie. Her ligger noen av Europas vakreste strender, små genuine fiskebyer og flotte hotell.

Priseks. per pers for fly + 4 netter hotell: 3 198,–

Bestill reise til Algarve
Lisboa – en kombinasjon av by og strand

Lisboa

Dette er en levende by med en herlig atmosfære og storbystemning. 15-20min unna med tog ligger også vakre strender om man ønsker å kombinere by- og strandliv.

Priseks. per pers for fly + 3 netter hotell: 3 198,–

Bestill reise til Lisboa
Madeira – perfekt for en aktiv ferie

Madeira

Frodige Madeira kalles ofte for «Øya med en evig vår». Dette er også øya for de som ønsker en aktiv ferie! Fotturer, sykkelturer, rideturer, dykking, snorkling, surfing – her er det mye å oppdage!

Priseks. per pers for fly + 7 netter hotell: 5 898,–

Bestill reise til Madeira

Elvecruise på Douro

Porto & Dourodalen

Elvecruise med MS Gil Eanes

Opplev vakre Dourodalen og idylliske landsbyer med MS Gil Eanes – et cruise med høy standard, komfortable lugarer og nydelige retter fra det franske kjøkkenet ombord. Utforsk området egen hånd eller bli med på arrangert utflukt.

Bestill elvecruise med MS Gil Eanes
Elvecruise med MS Infante don Henrique

MS Infante don Henrique

Denne båten byr på en god cruiseopplevelse med romslig følelse ombord og fantastisk mat, kombinert med de mange flotte utfluktene på land. Du kan også velge å utforske området egen hånd når båten legger til kai. 
 

Bestill elvecruise med MS Infante don Henrique