Krakow tips

Krakow reiseguide

Her finner du våre beste Krakow-tips før ferien din. La deg bli inspirert av alt det fine du kan se og ting å gjøre i Krakow. Vi hjelper deg å finne frem blant alle Krakows gullkorn som severdigheter, aktiviteter og fornøyelser.


Våre Krakow-tips

Krakow restaurang

RESTAURANTER I KRAKOW

Når sulten inntreffer etter en opplevelsesrik runde i Krakow er det godt å sette seg ned på en hyggelig utekafé på et brosteinsfortau å se på livet. Her i byen finnes det så mye å velge mellom og restaurantene, barene og kaféene ligger tett i sentrum. Krakow er Polens mathovedstad og her finnes det noe for alle smaksløker og lommebøker.

Krakow shopping

SHOPPING I KRAKOW

Krakow er en koselig by med småbutikker der du kan handle alt fra smykker til godterier. Prisnivået er langt lavere enn i Norge, så her er det mange muligheter til å fornye garderoben hjemme. Ta på deg de gode skoene og få med deg følgende butikker for et lite shoppingkupp.
 

Auschwitz og Saltgruven

Auschwitz & Saltgruven

Et "must" når man besøker Krakow for første gang, er å oppleve konsentrasjonsleirene Auschwitz-Birkenau og Saltgruven Wieliczka. Begge er oppført på UNESCOs Verdensarvliste og er minneverdige for livet – hver på sin måte. Severdighetene ligger nær Krakow og utforskes hver for seg. Beregn en dag til hver.