Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

73% anbefaler hotellet

393 vurderinger
Utmerket
 
161
Veldig bra
 
131
Bra
 
63
Mindre bra
 
23
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

26.10.2020

Innlegg av jhanse901995 Tønsberg, Norge

Kommer tilbake jeg......

Personalet v innsjekking/utsjekking, utrolig servise fra deres siden. Forståelse full og hjelpsomme. Her kan personalet fra Radisson Blu Gardermoen lærer masse. Overnattet der før Tromsø helgen. Måtte gå på Burger King på flyplassen for å få mat, da de aldri kom tilbake for at ta imot bestillingen i resturant på hotellet.

 
18.10.2020

Innlegg av bodiln614 Bergen, Norge

Bra!

Jeg bestilte det minste rommet men ble oppgradert ved innsjekking, uten ekstra kostnad. Jeg fikk dessuten ha med frokostgjest en dag, også uten å betale noe. Rommet var stort og fint, med kaffemaskin (kapsler) og vannkoker. Gode toalettartikler, massevis med håndklær. Men sengene var harde og det lysende displayet på termostaten var plagsomt da jeg skulle prøve å sove. Jeg hadde ringt på forhånd for å sjekke hvordan frokostservering foregikk nå i koronatiden, og ble beroliget med at det var god plass og at det var frokostverter tilstede for å påse at alle smittevernregler ble fulgt. Likevel var det tett rundt buffeten den ene dagen og det virket ikke som personalet hadde særlig fokus på smittevern. Bordene stod nokså nær hverandre. -Savnet også oppslag med påminning om god håndhygiene siden det var felles serveringsbestikk som alle brukte. Men maten var god og det var rikelig med porsjonspakket pålegg. Nydelig eggerøre, passe stort utvalg av brød og pålegg, alt var rent og ryddig. Kjempegod kaffe!

 
29.09.2020

Innlegg av Sandvika2011

Fantastisk service

Min mann og jeg ankom hotellet på formiddagen, noen timer før innsjekking. Det var ikke noe problem - rommet var ikke ferdig, men dette ordnet seg. Flott suite, og veldig god service fra alle vi traff på hotellet.

 
22.09.2020

Innlegg av cfredr319046

Flott opplevelse

Flott opplevelse med utsikt mot ishavskatedralen. God str på oppgradert rom med pene møblering. Det var litt vanskelig å finne fram til frokostbufféen, men vi fant fram og det var god mat. Vil absolutt bo her igjen.

 
17.09.2020

Innlegg av 719tord Bodø, Norge

Bra hotell

Bra hotell i Tromsø sentrum. Hyggelig og servicevennlig personale. Bra rom og god utsikt. Skulle ønske at frokosten hadde lenger åpningstid. 8-10 er for kort i helgene. Kort vei til ulike attraksjoner i området.