Radisson Blu Hotel, Tromsø

Velkommen til en av Norges nordligste byer, Tromsø – og Radisson Blu Hotel. Her bor du med det beste utgangspunktet for å utforske arktiske underverker, som Ishavskatedralen og områdets arktiske flora og fauna. Restauranten på hotellet tilbyr nord-norske favoritter, og Tromsøs beste pizza serveres på Yonas Pizzeria på hotellet. I treningsrommet kan du trene med utsikt over fjorden og i badstuen venter herlig avkobling.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tromsø, eller "Nordens Paris", som byen også kalles, er det perfekte utgangspunkt for å utforske arktiske underverker. Hotellet ligger sentralt samtidig som det er omgitt av fjell, skog og fjord.

Mat og drikke
I Tromsø fokuserer restaurantene på byens historie. Hotellets restaurant Charly's er inspirert av restauranten og baren med samme navn, som var et populært sted blant tromsøværingene og kongefamilien på 1970- og 1980-tallet. I dag serveres nordnorske favoritter på nytt sted med elegant design. Besøk hotellbaren Rorbua for livemusikk og en lokal øl fra et av de norske mikrobryggeriene, og bestill den beste pizzaen i byen på hotellets pizzeria Yonas.

Trening og avkobling
Hotellets treningssenter ligger i 10. etasje og byr på en magisk utsikt over fjorden i nærheten. Det finnes også tilpassede joggerunder rundt hotellet. Etter treningen kan du slappe av i badstuen.

Annen hotellinformasjon
WiFi tilbys gratis.

Oppdag omgivelsene
Radisson Blu Hotel ligger sentralt i Tromsø med kort avstand til byens attraksjoner. Opplev den magiske akustikken i Ishavskatedralen, eller besøk naturmuseet Polaria, som tilbyr en arktisk opplevelse.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon med frokost og lunsj mot tillegg.
  • Halvpensjon ekstra med frokost og middag mot tillegg.