Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

2829 vurderinger
Utmerket
 
885
Veldig bra
 
1205
Bra
 
491
Mindre bra
 
167
Dårlig
 
81

Fem siste vurderinger

14.10.2020

Innlegg av 920remim Brac Island, Kroatia

Elendig hotel

Vi bestilte 2 rom og et konferanse rom. Rommene lukter vondt, og er gammle. Elendig frokost! Konferanse rommet ser ikke ut. Generelt elendig på alle områder dette hotellet. Anbefaler på det sterkeste og booke et annet Hotel.

 
23.08.2020

Innlegg av TomHarald Skien, Norge

Ypperlig beliggenhet

Ligger på Bryggen med kort vei til det meste i sentrum. Rommene er ganske ordinære, men god seng og stort TV. Kjempegod frokost hvor det var tatt smittevern på alvor. Litt høy pris, men finner man et godt tilbud så er dette hotellet å anbefale.

 
20.08.2020

Innlegg av Grew579 Oslo, Norge

God beliggenhet

Det beste med hotellet var helt klart beliggenheten. Meget sentralt! Ellers var frokosten god, med ordentlige smittevernrutiner. Det var imidlertid brukte kopper på rommet vårt da vi sjekket inn, noe jeg opplever som ekstra udelikat nå om dagen. Badet var heller ikke spesielt rent, med et lyserosa belegg på fugene i dusjen. Det er synd at det ikke er bedre fokus på hygiene på hotellet.

 
15.08.2020

Innlegg av otysso500773

En natt i Bergen

Fint hotell med garasje. Fint rom med stor seng og TV. Dette var bestilt spesifikt. Deilig bad med massasje dusjhode Mer guffe ønskes på kjøling av rommet. God frokost buffé med godt ivaretat smittevern

 
08.08.2020

Innlegg av Sis708 Stavanger, Norge

Flott hotell med perfekt beliggenhet

Supert hotell. Deilige senger. Stort rom. Stille. Fine fellesområder. Altfor varme rom førte til begrenset med søvn og det var vanskelig å få redusert temperatur siden ovnen stod på hele tiden (av-knapp ville vært kjekt å ha). Hvis dere har bil så ring hotellet og spør om Vågen er stengt. Det var bortimot umulig å komme seg gjennom sentrum. Kjør ikke innom sentrum men inn via Sandviken.