Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Velkommen til Radisson Blu Royal Hotel Bergen, som tilbyr moderne fasiliteter i tradisjonelle omgivelser. Hotellet ligger i Bergen, ved siden av Bryggen, en av Norges mest populære turistattraksjoner, og som står på UNESCOs verdensarvliste. På hotellet kan du nyte norske smaker i restauranten 26 North og et bra treningsstudio med badstue. I tillegg er du nær både butikker og restauranter i sentrum av Bergen!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Opplev Bergen fra dette fjordnære hotellet. Radisson Blu Royal Hotel Bergen ligger rett ved havnen og Bryggen med en fantastisk utsikt over havneområdet.

Bland storbypuls med trening og barneklubb!
Deler av Apollos hotelkonsept Apollo Mondo vil gjeste Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus i sommer. Gjestene får en smak av Mondo konseptet med kondisjonstrening, utendørstrening, løpestier og Club Polly & Mino - alt med Apollos profesjonelle instruktører og personale. Se programmet når du ankommer til hotellet. Ved for få deltakere vil aktivitetene bli avlyst.

Mat og drikke
Hotellets restaurant 26 North byr på matopplevelser med lokale råvarer fra Bergen og Norge. Nyt sesongens retter fra de norske skogene, fjordene og gårdene. Ta en drink i 26 North Bar, eller slapp av i solen på terrassen.

Trening og velvære
Hotellet har også et moderne treningsstudio med badstue.

Oppdag omgivelsene
Rett ved siden av hotellet ligger det berømte fornøyelsesområdet Bryggen, som vitner om Bergens viktige rolle som havn under Hanseatenes handelsimperium. Her finner du mange tradisjonelle, fargerike trebygninger, som i dag er butikker eller restauranter. Hovedtorget Torgallmenningen og kabelbanen Fløibanen, som fører deg til toppen av Fløien, ligger ca. 5-10 minutters gange fra hotellet. Benytt anledningen til å besøke fisketorget og spise lokale spesialiteter som fersk kaviar og sild i dette livlige utendørsmarkedet som dateres tilbake til 1100-tallet.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon, halvpensjon ekstra og helpensjon mot tillegg.

Halvpensjon omfatter frokost og lunsj.
Halvpensjon ekstra omfatter frokost og middag.
Helpensjon omfatter frokost, lunsj og middag.