Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

497 vurderinger
Utmerket
 
275
Veldig bra
 
155
Bra
 
39
Mindre bra
 
19
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

06.09.2020

Innlegg av ElisabethBrudvik Bergen, Norge

Luksuriøst besøk

Resepsjonen er pent innredet og med hyggelig personale. Rommet var fint, med to etasjer, der det var dobbeltseng opp trappen, en enkeltseng nede, + en ekstraseng. Veldig fornøyd med - Fikk sjekke inn en time før - Interiør på rommet var fint - Roomservice var behjelpelig - Frokosten var himmelsk! - 2 tv’er på samme rom! - Veldig lydtette rom! - Deilig å være på hotell midt i Bergen sentrum, butikker/restauranter overalt! - Fikk være på hotellet en time i Loungen etter utsjekking. - Vennlig personale. - Gratis wi-fi - Kaffetrakter på rommet - Loungen var i nærheten av rommet der vi kunne finne oss kaffe/te og slappe av i sofa. - Safe på rommet U-ting/forbedringspotensiale - Det var ikke spiseplass/et bord man kan ha mat på/stoler. Savnet dette. - Ekstrasengen var hard, uten overmadrass - Vi savnet knagger til å henge opp jakker O.l. - Det var en liten bordvifte på rommet som lagde støy/virket som en skrue var løs. - Smitteverntiltak var ikke så bra under frokosten. (Liten plass) - Lite kjøleskap-plass. - Vi fikk låne en chrome-cast som viste seg å ikke funke. Personalet kunne ikke med denne heller. Alt i alt er vi veldig fornøyd med oppholdet, og kommer gjerne igjen!

 
09.08.2020

Innlegg av 787mabels Kopervik, Norge

Helt ok, hyggelig personale.

Greit Hotel i sentrum av Bergen. Valget var mellom moderate, standard, og superior. Bestilte standard. På bildene fine rom med store vinduer. Da jeg sjekket inn og kom inn på rommet i 4 et var det to små glugger til vinduer. Klaget og fikk deretter et rom i 3 et som samsvarte med det jeg hadde bestilt. Fin håndtering av personalet. Frokosten var god, men logistikken var utfordrende. Buffeten plassert i en smal gang, og å overholde 1m regelen var nær umulig. Parkering i KlosterGarasjen, 180 kr for 24 timer. Omlag 3-400m å gå til parkering. Helt ok hotel, prismessig ligger de litt høyt, det finnes tilsvarende og bedre i Bergen for samme pris. Hotel med godt potensial.

 
06.08.2020

Innlegg av 400akself

Et hotell helt utenom det vanlige

Bergen Børs Hotel har en svært unik kombinasjon: 1)Gammel og ærverdig bygning med historisk sus. 2) Moderne og smakfull innredning og 3) Et profesjonelt og vennlig personale. Beliggenheten helt sentralt i Bergen med utsyn til bryggen gjør dette til hotellet til noe helt spesielt, både i Norsk og Europeisk sammenheng.

 
31.07.2020

Innlegg av Ida E

Skuffende

Til å skulle være et hotell med over gjennomsnittet god standard var dette en skuffende opplevelse. Rommet var svært støvete, to av fire senger hadde sengetøy med hull og flekker, svært lite muligheter til å henge opp og legge fra seg klær (utfordrende når 4 personer skal bo i 4 dager), gangen utenfor rommet lukta surt og var bussene, og det ble glemt å legge inn rene håndklær og ta søppel på rommet. Frokostbuffenen var trang (vanskelig å holde 1 meter avstand nå under corona) og det var vanskelig å få bord selv om vi hadde reservert frokosttid. Utvalget var greit nok, men langt fra imponerende. Spesielt var det dårlig utvalg av brød og mat som treffer barna bedre. Etter å ha vært på tur i 14 dager og bodd på 5 ulike hotell og motell rundt om i Trøndelag og Vestlandet var dette vår dårligste opplevelse.

 
23.07.2020

Innlegg av marit1993

Flott og sentralt hotell

Flott hotell, som ligger veldig sentralt i Bergen. Rommet var nyrenovert og hotellet var rent. Betjeningen var meget forekommende. Et lite minus var at det ikke eksisterte koronatiltak under frokosten. Men alt i alt et veldig fint opphold!