Bergen Børs

Elegante Bergen Børs Hotell har en av de beste beliggenhetene i Bergen, i nærheten av shoppinggaten Strandgaten og havnen. Hotellet ligger i en historisk gammel børsbygning fra 1862 og tilhører hotellkjeden De Bergenske, eid av en familie med mye kjærlighet for Bergen. Her venter Bergens beste gourmetrestaurant, gratis døgnåpent treningssenter og komfortable rom med moderne skandinavisk design.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bergen Børs Hotel åpnet i 2017 og ligger i en gammel børsbygning fra 1862. Hotellets designere ClaessonKoivistoRune løftet hotellet til et nytt nivå, og skapte moderne, elegante rom som står i kontrast til den tradisjonelle nyklassiske fasaden. Bygningen regnes som en av Bergens viktigste i nyrenessansen og rommer også en av Norges nasjonale skatter – Fresco Hall, som er dekorert med fresker fra den lokale industrien.

Gourmetrestaurant og barer
Hotellets gourmetrestaurant, BARE Restaurant, ble kåret til den beste restauranten i Bergen 2017 av Dagens Næringsliv. Menyen består av flere retter som endres etter årstid, med inspirasjon fra Norden og fjordregionene. I første etasje er restauranten Bare Vestland, som serverer klassikere fra Vestlandet. I Fresco Hall er Food Exchange, som serverer retter fra det internasjonale kjøkkenet. Hotellets største bar har en elegant innredning og avslappet atmosfære. På menyen er det et stort utvalg av drinker. I Børskjelleren ligger det en bar hvor du kan bestille lokalt øl, og i første etasje er den populære nattklubben Sjenerøs.

Annen hotellinformasjon
WiFi er gratis. Gjestene har tilgang til et gratis døgnåpent treningssenter.

Opplev Bergen
Bergen Børs Hotel ligger med den beste beliggenheten i Bergen, nær Strandgaten handlegate, havnen, det berømte fiskemarkedet og Torgallmenningen. Sykkelutleie er tilgjengelig rett utenfor hotellet. Et must under ditt besøk i Bergen er de fargerike trehusene på Bryggen og fjelltoppen Fløyen – som du kan ta kabelbane til.

Måltider

Frokost inkludert.