Reisetips Malta

Reisetips til Malta

En ferie på vakre Malta byr på storslagne opplevelser med alt fra vidstrakte sandstrender med klippeformasjoner og sjarmerende øyer til historiske severdigheter i den kulturspekkede hovedstaden Valleta. Vi har samlet våre beste reisetips til Malta!

10 severdigheter på Malta

Til tross for Maltas lille størrelse byr øya på store severdigheter. Vi har samlet 10 severdigheter du ikke må gå glipp av!

Se severdigheter på Malta

Valletta - Maltas hovedstad

Maltas hovedstad, Valletta, er Europas minste hovedstad, men har rikelig med opplevelser innen kultur, historie, god mat og shopping.

Bli bedre kjent med Maltas hovedstad

10 fine strender på Malta

Malta har et behagelig vær året rundt - og øyas klippe- og sandstrender gir alle muligheter til herlige bad.

Se Maltas 10 fineste strender her

Gozo - Maltas naboøy

Besøk Maltas naboøy Gozo som ligger kun en kort båttur fra Malta. Vi tipser om hva man kan se og gjøre på den frodige øya!

Bli bedre kjent med Gozo her

Mdina - Maltas gamle hovedstad

Et besøk på Malta er ikke komplett uten å ha besøkt Mdina! Se hva du bør få med deg mens du besøker den gamle middelalderbyen!

Bli bedre kjent med Mdina her

The Three Cities

The Three Cities, Vittoriosa, Senglea og Cospicua er Maltas eldste byer fra middelalderen. De har alle mye historie og byr på sjarmerende trange gater, fargerike hus og ulike severdigheter!

Les mer om The Three Cities

Hvor bør man bo på Malta?

På Malta finnes det herlige steder å velge til ferien, både på vest- og østkysten, og i nord og syd. Vi gjør det lettere for deg å velge!

Se hvor man bør bo på Malta

Mat og drikke på Malta

Bli kjent med maltesiske spesialiteter og den lokale brusen og vinen! Vi har laget en oversikt over mat og drikke på Malta du bør få med deg!

Les mer om mat og drikke på Malta

Restauranter på Malta

Maltas større feriebyer har alle godt med restauranter å velge blant for en god maltesisk middag.Vi har samlet de beste restaurantene!

Se restauranttips på Malta her