Reisemål – Europa

land sortert etter

Hellas

De greske øyene og fastlandet har så mange fristende byer, strender og opplevelser at det kan være vanskelig å velge. Heldigvis kan du enkelt kombinere flere reisemål i løpet av ferien. Og kanskje finner du din favoritt som du bare vil reise tilbake til om og om igjen. Santorini sies å være en av d...

Mer om Hellas 650 hoteller fra 1 598 NOK

Kroatia

Det er lett å forelske seg i Kroatia – krystallklart vann, idylliske middelalderbyer, god mat og en vennlig og gjestfri befolkning. I tillegg flyr vi direkte til Split i Kroatia fra Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Ålesund, Molde, Trondheim, Evenes & Tromsø!

Mer om Kroatia 84 hoteller fra 1 798 NOK

Spania

Hvor bør du reise i Spania? Spania har flere spennende reisemål å by på. Mallorca er et paradis for barnefamilien, Barcelona er perfekt for vennegjengen – enten det er fotballtur eller shoppingweekend, Madrid gir deg en herlig miks av mat, vin og kultur mens Malaga har en perfekt kombinasjon av byli...

Mer om Spania 187 hoteller fra 2 048 NOK

Kypros

En reise til Kypros passer både barnefamilier og par – med mer enn 300 soldager i året er dette reisemålet for den som er glad i sol, sjø og vakre strender. Gode restauranter og mange severdigheter er jo ikke heller ikke noe minus.

Mer om Kypros 26 hoteller fra 1 898 NOK

Tyrkia

En reise til Tyrkia er en reise til solen og det gode liv – late dager på stranden, smaksrike matopplevelser, fargerike basarer og endeløse netter. Det er ikke rart at våre reiser til Tyrkia er populære. Og nå kan du også bestille en langweekend til Istanbul med Apollo.

Mer om Tyrkia

Bulgaria

En Bulgaria-ferie gir deg mulighet til å oppleve gamle tradisjoner og moderne livsstil, fantastiske strender og vakker natur, god mat og gode viner. Her er det plass både for barnefamilien og vennegjengen! Og uansett hvilken ferieby du velger, så kan du være sikker på at du får mye for pengene.

Mer om Bulgaria 28 hoteller fra 1 998 NOK

Montenegro

Montenegro kan skilte med storslått natur. Høye fjell som hever seg bak den vakre kysten og det herlige, turkisblå vannet. Prisnivået er fremdeles behagelig lavt, og de gjestfrie montenegrinerne tar hånd om deg på beste måte.

Mer om Montenegro
Reisemål:

Østerrike

Østerrike har en enestående natur – høye, snødekte fjell, tette skoger og frodige sletter preger store deler av landskapet. Hovedstaden, elegante Wien, er viden kjent blant annet for sin vakre arkitektur og sine parker, for sitt musikkliv og Den spanske rideskolen.

Mer om Østerrike
Reisemål:

Portugal

Velger du Portugal kan vi friste med fredelige elvecruise på Douro, spektakulære strender på Algarve, golf og utsøkte fiskeretter på Algarvekysten. Kanskje en reise til storbyen Lisboa eller til den grønne og vakre øya Madeira lokker?

Mer om Portugal
Reisemål:

Albania

I dette spennende landet, som først ble åpnet for omverden for kort tid siden, venter en fasinerende historie, vakkert kystlandskap og lave priser. Apollos første reiser til Albania gikk til Saranda og det ble en stor suksess. I år har vi utvidet programmet med stranddrømmen Durres, det rolige Himar...

Mer om Albania 29 hoteller fra 1 898 NOK

Island

Drømmer du om å reise til eventyrøya Island? I så fall er du ikke alene. Stadig flere har oppdaget denne vakre vulkanske øya, og mange nye har meldt sin ankomst.

Mer om Island
Reisemål:

Irland

Irland er Europas tredje største øy som ofte kalles "Den grønne øya". Takket være Golfstrømmen skapes det et lunt klima der gress, busker og trær trives særdeles godt. Irland har en spektakulær kyststrekning hvor du finner dramatiske klippevegger, bukter og fjorder. På UNESCOs liste over naturområde...

Mer om Irland
Reisemål:

Malta

Midt i Middelhavet ligger landet og øya Malta med mildt klima året rundt og mengder av severdigheter. Her kobler du av i en av øyas herlige feriebyer – hver med sin egen stil og karakter.

Mer om Malta

Italia

Italia er landet som har alt - nydelige strender, god mat og interessante severdigheter. Du finner også alt fra alpetopper til bølgende åser i Toscana, fra kanaler i Venezia og fine sandstrender langs den vakre Adriaterhavskysten. Ikke rart mange har forelsket seg i Italia!

Mer om Italia

Storbritannia

Storbritannia med verdensbyen London er ett av våre mest populære reisemål. Den korte flytiden og det store utvalget av både fly og hoteller gjør den til et perfekt reisemål for en helg. Mens storbyene frister med kultur og shopping, er den vakre landsbygda med sine mange idylliske landsbyer stedet ...

Mer om Storbritannia

Tsjekkia

En reise til Tsjekkia byr på interessante opplevelser i omgivelser rike på middelalderhistorie. Hovedstaden Praha er en av Europas vakreste, med sin godt bevarte gamleby.

Mer om Tsjekkia
Reisemål:

Frankrike

Frankrike har vakker og variert natur, kulturell og gastronomisk rikdom i overflod. Gjør deg kjent med det franske kjøkken på ett av de mange brasseriene, gi deg shoppingen i vold i Paris eller dra til noen av de klassiske badebyene på Rivieraen. Ta en titt på våre elvecruise på Frankrikes vakre van...

Mer om Frankrike
Reisemål:

Tyskland

Mange har fått øynene opp for Tyskland som et flott ferieland – og ikke bare et land man reiser igjennom. Apollos Tyskland byr på herlige elvecruise, pulserende storbyer og en fantastisk historie og kultur. Her finner man alt fra middelalderens bindingsverkshus i Rothenburg til moderne storbyarkitek...

Mer om Tyskland
Reisemål:

Nederland

Nederland er mer enn tulipaner, vindmøller, tresko og ost. Hovedstaden Amsterdam er en moderne storby med småbyens sjarme, og utgangspunkt for flere av våre elvecruise på Rhinen.

Mer om Nederland
Reisemål:

Polen

Som ferieland er Polen ganske ferskt for mange. Landet tiltrekker seg flere tilreisende de senere år, og det er ikke så rart: du kan reise til Polen både på storbyferie, badeferie og aktiv ferie, og det er et av de billigste landene å feriere i.

Mer om Polen
Reisemål:

Russland

Bli kjent med Russland – bli med på Apollos fantastiske elvecruise "Tsarens vannveier". På reisen opplever vi staselige monumenter og praktbygg, og et vakkert, tilsynelatende endeløst landskap. Vi blir fortalt om myter og sagn, og vi kommer innpå en hverdag som sakte, men sikkert moderniseres.

Mer om Russland

Sveits

I Sveits venter snødekte alper, stille sjøer og idylliske fjellandsbyer. Unn deg en luksuriøs skiuke i St Moritz eller besøk en av de mange andre populære skistedene i landet. I Genève, Zürich og Bern kan du kjenne på bypulsen uten å gi avkall på de mektige naturopplevelsene – perfekt for en variert...

Mer om Sveits

Danmark

"Det er deilig å være norsk i Danmark" er nesten litt klisje å si, men det stemmer. Danmark er og blir et de av landene vi reiser til mest, enten det er en storbyferie i København, familieferie i de populære parkene eller ved en av de fantastiske strendene, eller kanskje sykkelferie.

Mer om Danmark
Reisemål:

Estland

Reis til Estland og besøk den minste av de tre republikkene som utgjør Baltikum. Det lille landet har en brokete fortid og derfor en meget interessant historie. Hovedstaden Tallinn er en vakker by med store kontraster og en herlig blanding av ulike kulturer fra øst og vest.

Mer om Estland
Reisemål:

Latvia

Latvia er den største av de Baltiske statene, der den ligger mellom Estland og Litauen. Landet har en lang og rik historie, noe som kommer til syne blant annet på arkitekturen og i den gamle bydelen i Riga.

Mer om Latvia
Reisemål:

Sverige

Sverige – vårt nærmeste ferieland og med det kjærlige klengenavnet "Söta bror", er fortsatt et rimelig land å feriere i. I og rundt Sveriges tre storbyer Stockholm, Göteborg og Malmö fins det mange spennende fornøyelsesparker, dyreparker og museer som engasjerer både barn og voksne. Hovedstaden Stoc...

Mer om Sverige
Reisemål:

Ungarn

Ungarn er så mye mer enn gulasj og paprika. Vel nok skal man spandere en tur ut på pusztaen om tiden tillater, ellers har storbyen Budapest mer enn nok å by på for den som har noen dager til overs.

Mer om Ungarn
Reisemål: