Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,4 av 10 Basert på 13 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,4 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Service
 
7,9 / 10
Fasiliteter
 
6,8 / 10
Mat og drikke
 
5,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10

10 siste vurderinger


5 av 10

Ida,
Sarpsborg

+
Rene rom
-
Gi beskjed om at det nesten kun er briter på hotellet. Og når jeg bestiller rom med veranda, og vi er 4 mennesker på rommet, hadde det vært ok om det hadde vært plass til mer enn 1,5 menneske på verandaen.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


7 av 10

Linda,
Ottestad

+
Bassengbad og lunsj restaurant. Hyggelig folk i resepsjonen
-
Burde vært mer aktiviteter for ungene. Biljardbord,bordtennisbord, nytt lekeapperat,sklie i bassenget.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


7 av 10

Heidi,
Ottestad

+
Store fine familierom. Men desverre alt for små balkonger.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


8 av 10

,

+
Godt basseng området Smart med et eget område og basseng for små barn. Gjenbruk av leker til barn via barneklubben Hyggelig og imøtekommende arbeidere
-
Lekeområdet trenger fornying av sprukne/ødelagt plastleker.

Bekreftet gjest: 2019-07-13


7 av 10

,

+
Uteområdet og rent og standard på rom
-
Kunne kanskje vært tydeligere i beskrivelsen at dette er et hotell med hovedsakelig engelske gjester.

Bekreftet gjest: 2019-06-29


9 av 10

Lars ,
Lillehammer

+
Bassenget
-
Litt rundere håndheving av All-inclusive ved Pool-baren, veldig firkanta regler! Ulikt andre hoteller vi har vært på!

Bekreftet gjest: 2019-06-15


7 av 10

Thomas ,
Selvåg

+
Bra trykk i dusjen. Stort å fint basseng.
-
Ha omelett på menyen, større balkonger. Slik at det er plass til alle 4 som bor på rommet. Kaste ut brautene engelskmenn, som ikke klarer å oppdra ungene sine.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


9 av 10

,

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-17


3 av 10

,

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-10


8 av 10

,

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

92% anbefaler hotellet

968 vurderinger
Utmerket
 
601
Veldig bra
 
272
Bra
 
71
Mindre bra
 
16
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

12.09.2019

Innlegg av royarnes

Topp Hotel og service

Meget fornøyd med dette stedet. Rommet var toroms med gildt utstyrt kjøkken. Renholdet var topp. Servicen og de ansatte upåklagelig tommel opp. Aktivitets jentene flinke med quiser pilkast vannaktiviteter på dagtid. Burde vært eget område for de som røyker ute ved solsenger da dette var sjenerende for ikke røykerne. Har hadde vi booket for 15 dager og de siste 5 dagene ble vi oppgradert til Sunraise Jada litt lenger bort som er et femstjerners Hotel for voksne. I skrivende stund er vi på Sunraise Jade og faktisk savner Oasis. Takk for oss, vi kommer tilbake.

 
19.08.2018

Innlegg av Arnfinn M Gjøvik, Norge

Lever ikke helt opp til navnet

Familie på tre var her 2 uker i august. Vi hadde to-roms med utsikt mot bassenget. Leilighet med godt plass, kjøkkenkrok og balkong. Perfekt for oss tre. Førsteinntrykket var ok, men ikke særlig godt renholdt. Det lå igjen hår etter tidligere gjester, og bak slikt som dørstoppere var det skikkelig møkkete. Der ikke moppen kom til ble det nok aldri vasket. På rekkverket til balkongen var det fuglemøkk da vi kom, og mer fuglemøkk da vi dro. Det var også muggflekker i taket på badet. Fukt fra leiligheten over? Sengene her var myke og gode, og kjøkkenet var utstyrt med det vi trengte, bortsett fra oppvaskmiddel og kost. Da var det litt rart at vaskedamene ikke vasket opp, selv om vi la igjen noen euro til dem. Vi kjøpte til slutt det vi trengte for å vaske opp, og gjorde det selv. Lidl er rett over gata, så det gikk fint. Der handlet vi også inn til frokoster og noen lunsjer. Ute var det ett basseng for "voksne", relativt stort, men for lite i forhold til antall gjester. Grått vann, med synlig møkk, og man fikk hår mellom fingrene rett som det var. Dette skal visst være ganske nytt, men enten for lite, eller for dårlig rensing. I august var dette fullt av bråkete briter som alle skulle kaste ball. Da både store og små oppførte seg som småunger i et trangt basseng kunne det bli slitsomt for voksne folk. Poolbaren var fin. Dem hadde god slush, og serverte bra mat. Selv om club sandwichen er noe av det tørreste jeg har spist, så var gyros legendarisk godt. Vi var på stranden flere ganger, ca 10 minutter å gå. Fin strand med alt som trengtes. Litt overfylt like ved land, da det var relativt brådypt sett f.eks i forhold til Nissi Beach i Ayia Napa. Vi følte oss mer som sild i tønne her. Beliggenhet et kvartal ovenfor hovedgaten, og like ved Lidl, var helt perfekt. Masse bra restauranter i gangavstand. Selv om jeg har trekt frem mye negativt her, så koste vi oss på tur. Litt dårlig renhold ødelegger ikke to uker med sol, varme og god mat.

 
02.10.2017

Innlegg av Ingmund S Lillestrøm, Norge

Hyggelig overaskelse

Nytt hotell for oss, men trolig satt opp ca 1994/95.(Da vi gikk forbi) Har nok vært gjennom en vellykket oppgradering med fin kjøkken avdeling hvor alt fungerte og med gode møbler og en stor og god seng i vår 2 roms. Savnet kaffetrakter og skulle ønske de hadde valgt dusj kabinett stedet for badekaret som er så trangt i bunnen at det er vanskelig å holde balansen når man dusjer. Badet er nok det minste vi har opplevd til nå, men det holder. Flott basseng område og fin hage med brukbare solsenger. Har benyttet 10 hotell i Protaras og Pernera tidligere, men vi kommer gjerne tilbake. Til nå raskeste inn-sjekk. Trivelig betjening.

 
10.07.2015

Innlegg av grete001 Oslo, Norge

Flott hotell med deilig bassengområde :)

Har bodd på dette hotellet 2 ganger og har vært veldig fornøyd. Rommene, inkludert badet, er forholdsvis nyoppussede og ser rene og pene ut. Hotellets bassengområde er stort og fint. Bassenget har en egne jacuzzidel, men den har dessverre aldri vært slått på mens jeg har vært der. Rett over gaten ligger en stor Lidl-butikk som blant annet selger ferske bakevarer - perfekt for de som ikke har frokost inkludert i prisen. Hotellets restaurant/bar har jeg ikke besøkt noe særlig. Spiste lunsj der en gang, og ville ikke gått for all inclusive her! Det tar ca 15 min å gå fra hotellet til den beste delen av stranda (Fig Tree), men det er verdt det! Hotellet ligger 2 gater ovenfor hovedgata, så det er kort vei til restauranter og butikker samtidig som du får en viss avstand. Liker meg veldig godt på hotellet, og ville gjerne bodd her igjen!

 
16.06.2013

Innlegg av IngerS975 Lillehammer, Norge

Brilliant?

Vi er et voksent par som bodde en uke på dette hotellet. Leilighet og fellesarealer var veldig lyse og fine med bra renhold. Leiligheten var godt utstyrt. Stor, god seng. Fint bad med badekar. Aircondition inkludert i prisen. En hyggelig dame hadde rengjøringen av leiligheten vår, resten av betjeningen var høflige men nokså avmålt. Hotellet ligger litt tilbaketrukket fra hovedgaten og stranden, så det var ganske stille og rolig med tanke på biltrafikk. Er nok et typisk familiehotell, mange unger og mye lyd fra bassengområdet. Det var plassert høyttalere fra hotellets musikkanlegg rundt omkring på hele bassengområdet, og det ble spilt høy musikk hele dagen, samme musikken om igjen flere ganger om dagen, hver dag. Internett/WIFI var kun tilgjengelig i resepsjonsområdet til høy pris, 2 Euro for 0.5 time... Vi var borte fra hotellet i to døgn og når vi kom tilbake hadde strømmen vært slått av, til og med i kjøleskapet, så maten vi hadde der var ødelagt. Alt i alt et greit hotell men jeg vil si at dette hotellet passer bedre for barnefamilier enn for voksne uten barn.