Sunrise Beach

Sunrise Beach

  • • Perfekt beliggenhet
  • • Legg til hel- eller halvpensjon
  • • Her kan du reservere solsengen!

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Sunrise Beach er et fint og velkjent hotell som ligger på stranden i Fig Tree Bay. Hotellet har et pent bassengområde med swim-up bar. Solsenger og parasoller samt barnebasseng

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig bra service. Hyggelige ansatte. Bra lokalisation.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 4 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunrise Beach er det er stort basseng og eget barnebasseng. Det er et nytt bassengområde for voksne gjester. Gratis solsenger og parasoller ved bassengene og i hotellets hage. Hotellet har et reservasjonssystem der du kan bestille plass og beholde samme solseng under hele oppholdet. Poolbar, swim-up bar og strandbar. Gratis badehåndklær.

Hotellet har flere restauranter, noen av dem ligger i Fig Tree Bays hovedgate, ca. 300 meter fra hotellet. Restaurant Levanda ligger bare ett steinkast fra stranden og er åpen til frokost og lunsj (buffé til frokost og à la carte til lunsj). Panorama er en elegant internasjonal restaurant som ligger i selve hotellet og serverer middagsbuffé (pent antrekk). Restaurant Kyklos ligger i hovedgaten og serverer gresk mat. Marcellos er hotellets italienske restaurant, mens Lemongrass har asiatiske retter på menyen. Begge ligger ved siden av hotellet. Fiskerestauranten Fishbone ligger på stranden ved søsterhotellet Sunrise Pearl og ved Sunrise Beach ligger grillrestauranten The Reef. Lobbybar og sportsbar.

Gratis WiFi. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Innendørsbasseng, badstue og dampbad. Gratis treningsstudio, yoga, tennis, squash og bordtennis. Tennisutstyr, air hockey og biljard mot avgift. Vannsport mot avgift. Lekeplass og spillrom. Vaskeriservice mot avgift. Søsterhotellet Sunrise Pearl har spa og frisør mot avgift. Der har de også barneklubb i hotellets regi for barn mellom 4 og 12 år. Støy fra nærliggende restauranter og barer kan virke forstyrrende. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Hel- og halvpensjon mot tillegg.
  • Har du hel- eller halvpensjon kan du velge å spise seks middager av à la carte-restaurantene inklusive restauranten Fishbone (en middag pr. restaurant). Bordreservasjon kreves. For middagen på Fishbone får hver gjest en voucher på 15 euro, det overskytende betales til restauranten. Det er også mulighet for å spise middag på Brassiero, en brasiliansk restaurant på hovedgata, bordreservasjon.