Trening på Mythos Beach

Trening med Apollo på Malama Beach Holiday Village

Vi i Apollo brenner for sport og trening. Og vi tror at treningsopplevelsen blir enda bedre om du kan legge inn en dukkert i bassenget, sunn mat og spabesøk mellom øktene. Malama Beach Holiday Village er hotellet med litt ekstra av alt – også når det kommer til aktiviteter. Her kan du gå på gruppetreningstimer, trene på egen hånd i hotellets treningsrom eller ta en løpe- eller sykkeltur på de fine, merkede løypene. 

Gruppetrening på hotellet

Gruppetrening

På Malama Beach Holiday Village kan du velge mellom fire ulike treningstimer hver dag i høysesong. I lavsesong utgår treningen på lørdager. Gruppetreningen ledes av erfarne og utdannede skandinavisktalende instruktører. For at det skal være enklere å trene for deg som reiser med barn er barneklubben tilpasset treningstimene. Velg mellom morgenyoga, core, sirkeltrening, boot camp med mer. Les mer om gruppetrening på hotellet. 
 

Løping i ferien

Løpe- og sykkelløyper

Urban Tribes har kartlagt de beste løpe- og sykkelrundene ved Malama Beach Holiday Village. Det går også bra å låne sykkel- og løpevogner mot depositum i servicedisken. Løpestiene er merket med fargekoder rundt anlegget og vi kan love en løpeopplevelse utenom det vanlige!

Pin-ikon Løping 5,4 km – To the Border

Pin-ikon Løping 6 km – Serenity to Sirena

Pin-ikon Løping 11 km – Visiting St. George

Pin-ikon Løping 16,5 km – The 16 beaches

Pin-ikon Sykkel 40 km – Cape Greko Calling

Pin-ikon Sykkel 57 km – The Plains of Cyprus