1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Malama Beach Holiday Village

apollo mondo family

 • • Svømmeskole & barneklubb
 • • Perfekt for barnefamilier
 • • Strandnært

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til All Inclusive-hotellet Malama Beach Holiday Village, ett av våre Apollo Mondo Family Resorts – hotell med litt ekstra av alt. Her har du for en herlig familieferie – Polly & Minos barneklubb, svømmeskole, kaffe- og juicebaren Mondo Café og gratis treningstimer med skandinavisktalende Apollo-personale.

Tilbud: Barn reiser for 20 kroner

I perioden 12. – 31. august reiser barn mellom 2 og 11 år hit for kun 20 kroner.

Tilbudet gjelder for 1 uke fly og hotell hvor barnet sover i ekstraseng. Eventuelle romstillegg er ikke inkludert og kommer i tillegg.


Rom/leiligheter

Toromsleilighet for 2-4 personer. Toromsleilighet superior for 2-4 personer. Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Beliggenhet og fine turmuøigheter.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotell på stranden og et herlig bassengområde
All Inclusive-hotellet Malama Beach Holiday Village ligger rett ved den fine stranden i Kapparis, et lite stykke utenfor Fig Tree Bay. Her venter også et stort bassengområde med gratis solsenger, parasoller og håndklær. Her er det i tillegg mulig å reservere solseng. Det finnes to bassenger, der det ene har en barneseksjon og en bassengbar.

Velkommen til Mondo Café
I Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café serveres kaffe for finsmakeren. Baristaer fra Johan & Nystrøm har lært opp kafépersonalet i kunsten å lage den perfekte latten og hvordan spesialkaffe brukes for å nå frem til de kresne smaksløker. Her får du også ekte gresk kaffe, cappuccino, espresso, nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet.

Mat & drikke på hotellet
Hotellets buffetrestaurant La Piazza har flere ulike stasjoner der også kokkene tilbereder mat som et kompliment til den omfattende bufféen. I All Sweets Corner tilbys for eksempel Crepes, vafler, iskrem og andre desserter. Les mer om mat & drikke på Malama Beach Holiday Village.

Gøy for barna
For barna er det et stort aktivitetsprogram med Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barn ved å bestille besøk på rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Pollo & Mino.

Sport, trening og avkobling
På Malama Beach Holiday Village er det et godt utstyrt trimrom og fire treningstimer pr. dag. I tilslutning til hotellet ligger det flere løpe- og sykkelstier. Gåstaver samt sykkel- og løpevogner kan lånes mot depositum i resepsjonen. Gratis sandvolleyball. Mulighet for å spille tennis og squash (mot depositum). Hotellet har også et spa med behandlinger og massasje, badstue, jacuzzi og hamam mot avgift. Det er også et oppvarmet innendørsbasseng på hotellet. Les mer om sport og trening på Malama Beach Holiday Village.

Gratis WiFi og øvrig informasjon
Gratis WiFi i fellesområdene. Minimarked og suvenirkiosk. Aktiviteter for både barn og voksne. Biljard mot avgift. Malama Beach Holiday Village består av flere bygninger i frodige omgivelser og har i tillegg en stor hage. En bakke og trapp ned til stranden. Lokaltrafikk. 300 meter unna ligger sentrum i Kapparis hvor det finnes et par restauranter og butikker. I nabobyen Pernera, 3 km unna, finnes et større utvalg av restauranter. Sentrum i Fig Tree Bay ligger ca. 20 min unna med lokalbuss.

Her kan du lese mer om Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Frokostbuffé eller All Inclusive.

Leiligheter som kun har frokostbuffé kan legge til All Inclusive.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barneklubb og svømmeskole
 • Gruppetrening og treningsrom er inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.