1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Malama Beach Holiday Village

 • • Svømmeskole & barneklubb
 • • Perfekt for barnefamilier
 • • Strandnært

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til All Inclusive-hotellet Malama Beach Holiday Village, ett av våre Apollo Mondo Family Resorts – hotell med litt ekstra av alt. Her har du for en herlig familieferie – Polly & Minos barneklubb, svømmeskole, kaffe- og juicebaren Mondo Coffee og gratis treningstimer med skandinavisktalende personale.


Rom/leiligheter

2-romsleilighet for 2-4 personer. 2-romsleilighet superior for 2-4 personer. Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Beliggenhet, faste solsenger. Maten, servicen. Hyggelige ansatte.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotell på stranden og et herlig bassengområde
All Inclusive-hotellet Malama Beach Holiday Village ligger rett ved den fine stranden. Her venter også et stort bassengområde med gratis solsenger, parasoller og håndklær. Her er det i tillegg mulig å reservere solseng. Det finnes to bassenger, der det ene har en barneseksjon og en bassengbar.

Velkommen til Mondo Coffee
I Apollos kaffe- og juicebar Mondo Coffee serveres kaffe for finsmakeren. Baristaer fra Johan & Nystrøm lære opp Cafépersonalet kunsten å få til den perfekte latten og hvordan spesialkaffe brukes for å nå frem til de kresenes smaksløker. Her får du også ekte gresk kaffe, cappuccino, espresso, nypresseet juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet.

Mat & drikke på hotellet
Hotellets buffetrestaurant La Piazza har flere ulike stasjoner der også kokkene tilbereder mat som et kompliment til den omfattende bufféen. I All Sweets Corner tilbys for eksempel Crepes, vafler, iskrem og andre desserter. Les mer om mat & drikke på Malama Beach Holiday Village.

Gøy for barna
For barna er det et stort aktivitetsprogram med Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barn ved å bestille besøk på rommet av våre sjarmerende venner! Her kan du lese mer om Pollo & Mino.

Bestill vår barnepakke
For en ekstra behagelig ferie, når du reise med barn – da foreslår vi at du bestiller barnepakke med enkel trillevogn, barnestol og reiseseng. Barnepakken bestilles samtidig med bestilling av selve reisen. Du kan også bestille i ettertid. Vil du kun bestille trillevognen, barnestolen eller senga – så går det også helt fint.

Sport, trening og avkobling
På Malama Beach Holiday Village er det et godt utstyrt trimrom og fire treningstimer pr. dag. I tilslutning til hotellet ligger det flere løpe- og sykkelstier. Gåstaver samt sykkel- og løpevogner kan lånes mot depositum i resepsjonen. Gratis sandvolleyball og bueskyting. Mulighet for å spille tennis og squash (mot depositum). Hotellet har også et spa med behandlinger og massasje, badstue, jacuzzi og hamam mot avgift. Det er også et innendørsbasseng på hotellet. Vannsport på stranden og hotellet har et eget dykkesenter, begge mot avgift. Les mer om sport og trening på Malama Beach Holiday Village.

Gratis WiFi og øvrig informasjon
Gratis WiFi i fellesområdene. Minimarked og suvenirkiosk. Aktiviteter for både barn og voksne. Malama Beach Holiday Village består av flere bygninger i frodige omgivelser og har i tillegg en stor hage. En bakke og trapp ned til stranden. Lokaltrafikk.

Her kan du lese mer om Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

All Inclusive.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barneklubb og svømmeskole
 • Gruppetrening og treningsrom er inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi