Nelia Garden

Nelia Garden i Ayia Napa er et ganske lite og familievennlig hotell, som ligger en kort spasertur fra stranden og sentrum. Hotellet ligger omgitt av en frodig hage og har ett basseng, barnebasseng og restaurant.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-4 personer. Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personal o städning, bra läge
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nelia Garden har et bassengområde med et basseng og egen barneseksjon. Her er det gratis solsenger og parasoller. Om du heller vil på stranden, kan du kjøpe rabattkuponger som gjelder hotellets solsenger og parasoller. Rabattpakken inkluderer to solsenger og en parasol.

Restaurant som serverer frokostbuffet, lunsj og middag fra en a la carte meny. Maten er influert fra både lokale og internasjonale retter. Du finner også en bar på hotellet som holder åpent til klokka 23.00.

Hotellet består av flere bygninger, blant annet en med et større minimarked. Hotellet ligger kun 150 meter fra søsterhotellet Nelia Beach, der du også kan nyte av dette hotellets fasiliteter. Der finner du blant annet et trimrom, tennis og badstue. Der har du også et basseng det kan være verdt å teste. Du er også velkommen til å ta del i kveldsunderholdningen på Nelia Beach.

Gratis WiFi i resepsjonen. Biljard mot avgift. Vaskemaskiner kan benyttes mot avgift. Lekeplass for de minste. Heis finnes kun i en av bygningene. Lokaltrafikk.

Måltider

Dobbeltrom og superiorrom: Frokostbuffé inkludert.
Ett- og toromsleiligheter: Ingen måltider inkludert. Frokostbuffé mot tillegg.