Napa Mermaid

Napa Mermaid

  • • Passer godt for deg som reiser uten barn
  • • Moderne eleganse
  • • Nær Limanaki-stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Napa Mermaid i Ayia Napa, Kypros er for den som søker en opplevelse utenom det vanlige. Interiøret er moderne og er formgitt av en av landets ledende arkitekter. Stilrent over hele hotellområdet – bassengområdets utsikt over Middelhavet, de "chicke" rommene med alle tenkbare fasiliteter. For ikke å glemme de lekre måltidene på hotellrestaurantene.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom, Front Area for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Juniorsuiter for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotell Napa Mermaid i Ayia Napa har et hyggelig bassengområde to basseng og barnebasseng, poolbar, solsenger og parasoller, i tillegg til vakker utsikt over Middelhavet. Gratis bassenghåndklær. Restaurant med en hyggelig uteservering. Hotellet passer godt for voksne som reiser uten barn, men det er også barn på hotellet.

Gratis WiFi på hele hotellet. Gratis trimrom med 15 års grense. Gratis spa med neglstudio, innendørs basseng, badstue, dampbad og jacuzzi (barn over 12 år er velkomne i selskap med voksne). Frisør mot avgift. Gratis tennis, utstyr kan lånes uten kostnad. Biljard. Busstopp i nærheten med gode forbindelser. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Dobbeltrom, Dobbeltrom Front Area, Enkeltrom og Superiorrom: Frokostbuffé inkludert. Hel- og halvpensjon mot tillegg.
  • Juniorsuiter: Halvpensjon inkludert. Helpensjon mot tillegg.

Halvpensjon er frokost og lunsj eller middag. Helpensjon er frokost, lunsj og middag.