Grecian Bay

Grecian Bay

  • • Best beliggenhet ved stranden
  • • Reserver en solseng
  • • Legg til hel- eller halvpensjon

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Grecian Bay i Ayia Napa er et luksuriøst hotell med perfekt beliggenhet ved den fine sandstranden. Her er det et herlig bassengområde og flere restauranter. Herlig spa for maksimal feriefølelse.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rommet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hotell Grecian Bay har de et herlig bassengområde med stort basseng og barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller ved bassengene og på stranden. Det er mulig å reservere solseng ved bassenget og på stranden som du beholder gjennom hele oppholdet (uten kostnad). Gratis badehåndklær.

Det er flere barer og restauranter på hotellet. Aurora Café Restaurant serverer frokostbuffé og enkle retter til lunsj og middag. Fiskerestauranten Fisherman's Hut ligger på stranden med en fantastisk utsikt over havet, her serveres lunsj og middag. Ved stranden ligger også en hyggelig BeachBar. Den elegante restauranten Esperia tilbyr retter fra fast meny samt buffé. Restauranten D'Or tilbyr á la carte-retter. I restaurantene D'Or og Esperia er aldersgrensen 11 år og pent antrekk gjelder. The Grill bar ligger ved bassenget og serverer lunsjretter fra kullgrillen.

Gratis WiFi. Døgnåpen resepsjon. Lekeplass. Gratis trimrom og bordtennis. Gratis tennis og squash (utstyr og lys mot avgift). Biljard mot avgift. Spa med et stort utvalg av behandlinger og massasje (mot avgift). Innendørsbasseng og jacuzzi. Frisør. Lekeplass. Resepsjonen er døgnåpen. Gratis hotellbuss til hotell Grecian Park flere ggr/dag. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Hel- og halvpensjon mot tillegg.

Lunsjen serveres i restaurant Aurora og middagen i restaurant Esperia.