1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 124 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

,

+
Frokost?
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


9 av 10

Ivar,
Kongsberg

+
Lokaliteter og anlegget hadde bra standard
-
Bør være noen alternativer med rimeligere mat. Norske priser på måltider og dyr drikke på stranden trakk ned mye da vi hadde forventninger om å nyte godt av rimelig mat og drikke. Da måtte vi ut av hotellet

Bekreftet gjest: 2019-07-27


5 av 10

Una,
Bærum

+
Fasilitetene på hotellet: antall restauranter, strand og tilbud av aktiviteter på hotellet. Bra frokost.
-
Rommene holder overhodet ikke 5-stjerner. Forferdelig harde senger, lite tiltalende interiør, stusselig møblering av balkong, ikke rent på balkong. Hadde DeLux-rom og eneste oppgradering var vel litt større rom og tilrettelagt for handikappede. I tillegg er kapasiteten sprengt ved basseng og på strand - man ligger nesten oppå hverandre og man kommer nesten ikke mellom solsengene ned til hverken vannet eller bassenget. I tillegg er alt av restauranter og kjøp ekstremt dyrt. Liten flaske vann til 60 kroner er godt i overkant av akseptabel pris.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

Janita,
Aalesund

+
Flott beliggenhet. Serviceinnstilt personal. Rent. Nydelig mat
-
Fjerne tepper og legge vinyl/ tarkett

Bekreftet gjest: 2019-07-27


5 av 10

Anine,
Drammen

+
Fasilitetene rundt.
-
Mer ærlig rangering av stjerner. Rommene på dette 5-stjerners hotellet tilsvarer på det meste 3 stjerner. Alt var slitent, og i den meget harde madrassen på senga kjentes fjærene tvers i gjennom og jeg måtte be om en overmadrass for å takle nettene. Dette var noe hotellet var kjent med. Balkongen var møkkete med bøss og hårtuster. For å nå opp til 5 stjernes, må hele pakken oppfylles - og her var det full bom.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

Sverre,
Tørvikbygd

+
Reint og fint. Hyggelig betjening. Flott badestrand og basseng
-
Fjerne gamle tepper rommen, ellers var me svært fornøgde medalje på hotellet. Kanskje litt høge priser uforhold til andre steder

Bekreftet gjest: 2019-07-24


10 av 10

Jan ,
Stavanger

+
Alt var bra .
-
Skulle ønsket det var desinfeksjon sprit før vi gikk inn i restauranten

Bekreftet gjest: 2019-07-20


9 av 10

Lisbet,
Namsos

+
Stranden
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2019-07-18


10 av 10

Knut,
Porsgrunn

+
Alt var bra.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-17


9 av 10

Jostein,
Bergen

+
Hyggelig betjening, pent og rent
-

Bekreftet gjest: 2019-07-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

83% anbefaler hotellet

2155 vurderinger
Utmerket
 
1092
Veldig bra
 
707
Bra
 
228
Mindre bra
 
83
Dårlig
 
45

Fem siste vurderinger

07.07.2019

Innlegg av DocCH Oslo, Norge

Flott resort med vennlig personale

Hotellet ligger en liten halvtime fra flyplassen og ca 20 min med buss fra Split sentrum. Området Podstrana er trivelig og gir gode muligheter for strandliv eller spaserturer. Hotellet har i og for seg "alt", men restaurantene kan være litt internasjonale om man ønsker å oppleve Kroatia. Hotellet kan virke litt gammelmodig, men rommene er store, badene fine og air-conditioning fungerer utmerket. (De skal pusse opp rommene til høsten) Frokosten er meget god og variert. Bortsett fra høy standard er det et rikelig og vennlig personale, - både inne og i strandområdet, som setter sitt preg på oppholdet. Hotellet har alt og du behøver ikke gå utenfor området, - men gjør det likevel! Tre gode råd: 1) Se utenfor området om du vil ha god kroatisk mat til rimelig pris. Snakk gjerne med byens utmerkede turistkontor. 2) Vil du spasere litt er det en enkel tur til Stobrec (ca 4 km) der det er mange restauranter og vertshus, eller du kan gå opp den lille elven noen hundre meter mot Split. Her er det fredelig og skyggefullt. 3) Husk at kroatiske strender er preget av småstein. Selv om de er runde og glatte så ta med badesko.

 
04.08.2018

Innlegg av Jørgen D

Fantastisk hotell

Fantastisk hotell, hyggelig og blide ansatte, flott frokost, og god mat på de nærliggende restaurantene på strandpromenaden! Flott strand med mulighet for diverse vannsport aktivitet utleie, og cabana utleie! Anbefaler også inne / ute bassengene.

 
29.10.2017

Innlegg av Eirik R

Fint hotell, men vit hva du booker..

Har bodd på Le Meridian i 10 dager nå i juli, og det var generelt en fin opplevelse. Fin strand, fint basseng, god service og lett å få bestilt dagsturer og andre ting. God frokost, kan anbefales. Var ikke på kasinoet, så kan ikke kommentere på det. Det er dog to ting man bør være klar over her (som vi ikke var, researchen vi gjorde på forhånd var tydeligvis ikke helt på topp): - Med unntak av butikkene på hotellet er det ingenting i umiddelbar nærhet rundt (jeg regner ikke med det lille supermarkedet over veien som man enten må løpe over med livet som innsats eller krype gjennom noen rør som sikkert ble brukt til kloakk tidligere). Vær klar over at du må ta shuttle, buss eller taxi (vi tok som regel taxi eller shuttle) til Split for å handle inn saker og ting. Vi tok ikke buss, så vet ikke hva som var tilgjengelig der. Shuttle gikk jevnt og trutt, men da måtte man planlegge når man skulle dra. Vi tok taxi en del ganger, men totalt sett ble det noen tusenlapper til transport som vi på forhånd ikke hadde tenkt over. Innrømmer at dette var vår feil, men bør like fullt nevnes. - Det er noen restauranter tilknyttet hotellet, og vi hadde en god opplevelse på Conlemani nede ved brygga. Hadde ikke hellet med oss på de andre restaurantene, men det er kanskje bare oss. Temmelig kjedelig generelt, så vi valgte kun å spise på hotellet et par ganger når det var mest praktisk. Så der. Kommer nok ikke til å vende tilbake til Le Meridien igjen, hvis vi drar til Split-området skal vi bo på en av øyene eller finne et sted hvor det både er strand og restauranter i nærheten. Vi gjorde det enkelt og valgte et av de første alternativene vi fant, men har hørt fra venner og andre at området har mange fantastiske steder å by på.

 
24.09.2017

Innlegg av hayleyanitah Gjesdal, Norge

Nydelig hotel

Flott Hotel, god service og nydelig beliggenhet. Velg ikke rom med parkutsikt, da ser du rett i et tørt område med 2 trær. Vi byttet til sjøutsikt og det var virkelig verdt det. Hit reiser vi gjerne igjen.

 
23.08.2017

Innlegg av 285h_vardt

Bra

Store pene rom. Lite utendørs basseng, men rett ved stor "privat" strand. Meget service innstilte annsatte. Ganske dyrt i fellesferien i forhold til området. En del trøbbel med nøkkelkort til rommene.-room service, på tv, som ikke fungerte.