Rom/leiligheter

Familierom

Familierom som alle er innredet i ulike stiler. Rommet har dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraoppredning mulig i ekstraseng. Ett trappetrinn inn til noen av rommene. Gratis safe, luftkondisjonering og WiFi. TV og et lite kjøleskap. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-40 m²
Antall personer: 2-4

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på BB, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Mindre dobbeltrom

Mindre dobbeltrom som alle er innredet i ulike stiler. Rommet har dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ett trappetrinn inn til noen av rommene. Gratis safe, luftkondisjonering og WiFi. TV og et lite kjøleskap. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 20-25 m²
Antall personer: 1-2

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom som alle er innredet i ulike stiler. Rommet har dobbeltseng eller to enkeltsenger samt en ekstraseng. Ett trappetrinn inn til noen av rommene. Gratis safe, luftkondisjonering og WiFi. TV og et lite kjøleskap. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-30 m²
Antall personer: 2-3