1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

BB

BB er et hyggelig lite boutique-hotell som ligger i den lille byen Podstrana utenfor Split. Her bor du i dobbeltrom på rullesteinstranden. Hotellet har et lite bassengområde og en hyggelig restaurant med tilhørende bar. Har du lyst til å se litt mer i ferien ligger fine Split bare ca. 10 kilometer unna.


Rom/leiligheter

Mindre dobbeltrom for 1-2 personer. Større dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,3 av 10
Basert på 96 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Rent og pent. Hyggelig betjening og en veldig god og varierende frokost
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

BB er et pent hotell med et hyggelig, lite bassengområde med et lite basseng, gratis solsenger og parasoller. For litt ekstra ferieluksus kan du unne deg en massasje som hotellet, mot avgift, tilbyr ved bassenget. Restaurant/bar på rullesteinstranden med en flott utsikt.

Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra 7.00-23.00. Bussholdeplass ca. 50 meter fra hotellet. Det er noen supermarkeder og restauranter i området rundt hotellet. Det er ca. 10 kilometer til sentrum av Split.  Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Enkel kontinental frokost. Halvpensjon mot tillegg.

Halvpensjon mot tillegg omfatter: Enkel kontinental frokost. Til middag velger man retter til en verdi av 100 HRK fra meny.