Skjærgårdscruise i Kroatia med Afrodita 2019

Opplev den kroatiske skjærgården med Afrodita, en yacht med uformell stemning og maritim sjel. I sju dager seiles det i korte etapper med forfriskende badestopp underveis. Hver ettermiddag venter et nytt spennende sted, der du kan gjøre akkurat hva du selv ønsker. Følg med utflukt eller dra på streiftog på egen hånd enten til fots eller på sykkel. Når kvelden kommer, kan du nyte lokale delikatesser på hyggelige restauranter helt nede i sjøkanten.

Reiserute

Split – Bol (Brač) –  Makarska  – Korčula – Dubrovnik  - Elphiti Island – Mljet nasjonalpark  – Hvar – Milna (Brač)  – Split

Om MS Afrodita

Afrodita er et komfortabelt motorskip i mellomklassen med en marsjfart på ca. 9 knop. Med bare 38 gjester om bord er det lett å få nye venner, enten det er på dekk på dagtid eller på en hyggelig restaurant i land på kveldstid.

Livet om bord – og i land

Afrodita har to soldekk, hvor du også kan finne skygge under baldakinen. Det største dekket har solstoler og bord, og skulle du ønske det, så er du velkommen til å tilbringe natten under stjernene på dekk. Det er lagt inn nok med tid for soling og bading, også fra båten, og til å utforske sjarmerende små og større havner underveis.

Baren (som har storskjerm) og salongen ligger på hoveddekket i tilknytning restauranten.

Det blir nok av shoppingmuligheter underveis, enten du ønsker å handle i lokale butikker eller i mer kjente klesbutikker. Ønsker du å se mer enn havnepromenaden hvor båten ligger til kai, kan man leie sykkel og utforske området på egen hånd. Vi har også flere arrangerte utflukter som gir deg bedre innsikt i områdets historie og kultur.

Velsmakende mat og service

Menyen om bord består av tradisjonelle og smakfulle retter fra middelhavsområdet, med nybakt brød til frokost og gjerne nytrukket fisk til lunsj. Siden Afrodita ligger til kai over natten, så har du muligheten til å prøve stadig nye restauranter for middagsmåltidet. Cruiset inkluderer velkomstmiddag og kapteinens middag, og de øvrige middagene inntar du på lokale restauranter underveis.

Lugarene

Afrodita har 18 lugarer med dobbeltseng eller to enkeltsenger; noen lugarer har plass til tre personer. Luftkondisjonering (påslått visse timer på døgnet i høysesong). Bad med dusj og wc, hårføner. Lugarene på dekk 1 har koøye. På dekk 2-3 er det inngang til lugarene fra dekk; det er vindu i døren. Det blir ett håndkleskift i løpet av cruiset. Mellom 1. og 2. dekk er trappen noe bratt.

Fakta

Båtnavn: MS Afrodita ***+
Antall passasjerer: 38
Antall lugarer: 18
Lengde: 34,5 meter 
Bredde: 7,5 meter
Byggeår: 2007
Maks hastighet: 9 knop

Inkludert i prisen:

 • Flyreise til Split tur/retur.
 • Én ukes cruise i lugar med halvpensjon
  (frokost og lunsj).
 • Velkomstmiddag & kapteinens middag.
 • Turistskatt og havneavgifter. 
 • Gratis WiFi om bord. (Dekning varierer).
   

Ikke inkludert i prisen:

 • Fem middager.
 • Drikke om bord.
 • Transfer mellom flyplass og havn.
 • Tips til personalet (vi anbefaler 50€/reisende).
 • Byrundtur til fots i Hvar, Korčula, Dubrovnik og Split.
 • Entré til Mljet Nationalpark (15€).