Skjærgårdscruise i Kroatia med Paradis

Opplev Kroatias øyverden på sommerens nye cruise om bord i yachten Paradis. I løpet av uken får du oppleve nasjonalparkene Krka og øyparadiset Kornati, noe av det vakreste den kroatiske kysten har å by på. Cruiset tar deg også med til øyene Brac, Hvar og Vis, hver øy med sitt særpreg. Flere scener i den nyeste Mamma Mia filmen ble innspilt på Vis, og når du kommer i land vil du forstå hvorfor denne øya er filmmateriale!

Reiserute

Split – Nationalparken Krka – Zadar – Nasjonalparken Kornati – Zlarin – Vis – Biševo – Hvar – Bol/Milna (Brač) – Split​

M/S Paradis er en moderne motoryacht med vakker innredning i maritim stil. På båten er det plass til 40 personer i tillegg til besetningen på seks personer. M/S Paradis har tre dekk og et ca. 250 kvadratmeter stort soldekk som også har en jacuzzi og et bra antall solstoler. På båten finnes også en badeplattform med to trapper og dusjer. 

Mat og drikke

På øvre dekk ligger en ca. 100 kvm stor luftkondisjonert restaurant/bar kombinert med en utendørs lounge med tak. Her er det gratis wifi og tv.  

Hver morgen serveres enkel frokost med nybakt brød og til lunsj serveres det middelhavsretter med en lokal touch. Enkelte dager blir det servert dagsfersk fisk.

Livet i land

Hver morgen setter kapteinen kurs mot neste havn. Langs veien dit stopper båten flere steder, og du har mulighet til å bade i vakre små badeviker, eller hoppe rett ut i sjøen fra båten. Vel fremme i havnen venter en sightseeing med lokalguide som du kan bli med på om du ønsker å lære mer om havnens historie. Deretter får du mulighet til å utforske havnen og plassen på egen hånd. Et tips er å leie bil eller sykkel – da vil du også ha mulighet til å komme deg til strender og steder som ligger litt utenfor havneområdet. Vil du holde deg i havnen, finnes det så klart også mye å se og oppleve der. 

Lugarene

M/S Paradis har 20 romslige lugarer med enten dobbeltseng eller to enkeltsenger og tv med satellittkanaler. Gratis aircondition og en liten deponeringsboks. Moderne bad med dusj, toalett og hårføner. Garderobe og bagasjeplass under senga. Strøm: 220 Volt. Lugarene varierer i innredning og størrelse, men er ca. 13-15 kvm store. Lugarene på dekk 1 har koøye. På dekk 2 og 3 har man vindu på døren som går ut til dekket.

Fakta

Båtnavn:  M/S Paradis ****
Antall passasjerer: 40
Bredde: 8,5 meter
Lengde: 40 meter
Byggeår: 2014
 

Kombiner med sol- og badeferie

Kombiner skjærgårdscruiset med M/S Paradis og en ukes sol- og bad på noen av Apollos hotell i Kroatia. Ferien begynner da med en ukes cruiseferie og avsluttes med en uke i Split, langs Makarskas Riviera eller noen av øyne, Brač eller Hvar.

Inkludert i prisen:

 • Flyreise til Split tur/retur
 • Én ukes cruise i lugar med halvpensjon
  (frokost og lunsj) 
 • Velkomstmiddag & kapteinens middag.
 • Turistskatt og havneavgifter. 
 • Gratis WiFi om bord. (Dekning varierer)
 • Fem utflukter: byrundtur i Zadar, Kornati Nasjonalpark, Vis, Hvar og Split.

Ikke inkludert i prisen:

 • 5 Middager
 • Drikke om bord
 • Transfer mellom flyplass og havn
 • Tips til personalet
  (vi anbefaler 50 euro per reisende).
 • Inngang til Krka Nasjonalpark
  (20 euro betales om bord).