Skjærgårdscruise i Kroatia med MS Eden

Kroatias skjærgård er noen helt spesielt. På et skjærgårdscruise med MS Eden får du sju dager på deg til se den vakre skjærgården. Ettermiddagene og kveldene tilbringes i noen av landets vakreste havner. Om dagene får du tid til å koble av i en solseng på soldekket, ta et bad fra båten og nyte Middelhavsretter med lokal touch til lunsj.

Reiserute

Split – Bol (Brač) – Stari Grad (Hvar) – Hvar by (Hvar) – Korčula – Dubrovnik – Mljet nasjonalpark – Makarska – Split


Livet om bord

MS Eden er en litt enklere motoryacht med avslappet atmosfære, og plass til 38 passasjerer. Dagene om bord på MS Eden starter tidlig med at kapteinen går ut fra havna, ofte så tidlig som i 6-8 tiden. Da kan du slå deg ned i en deilig solseng på ett av de to soldekkene, eller finne litt skygge under baldakinen når dagen er på sitt varmeste. Hver dag kan du også se frem til deilige badestopp i en vakker bukt vi passerer i løpet av seilingen. 

Livet i land

MS Eden ankommer til den nye havna om ettermiddagen, rundt kl. 15-16. I Split, Hvar, Dubrovnik og Korčula kan du bestille en byrundtur som tar deg med til noen av de mest kjente severdighetene i respektive by. På øyene og i de mindre havnene er det vanligvis sykkelutleie, hvilket gjør det enklere for deg å se deg omkring og utforske omgivelsene. De større byene, som Dubrovnik og Makarska kan friste med bra shopping og et større restaurantutvalg

Mat og drikke

På hoveddekk ligger båtens restaurant med tilhørende bar. Hver dag serveres det frokost med nybakt brød og til lunsj er det lokale retter som gjelder. Båten har store vinduer så selv om du oppholder deg inne er havet alltid nærværende.  

Lugarene

Det er 18 lugarer om bord, som enten har dobbeltseng eller to enkeltsenger. I noen lugarer er det plass til en ekstraseng. Garderobe og bagasjeplass under sengen. Luftkondisjonering (noen timer i døgnet i høysesong). 220 Volt. Hårføner. Dusj og wc. Lugarer på dekk 1 har et koøye. Lugarene på dekk 2 har inngang fra dekk og vindu i døra. Mellom dekk 1 og 2 er det en bratt trapp.

Kombiner med sol- og badeferie

Skjærgårdscruiset med MS Eden kan kombineres med en ukes sol- og bad på ett av Apollos hotell i Kroatia. Du starter med en ukes skjærgårdscruise og avslutter med en uke i en badeby. Du kan velge å tilbringe den siste uka på øyene Brač eller Hvar. Eller så avslutter du ferien i storbyen Split eller i en av de sjarmerende småbyene langs Makarskas riviera.

 

Fakta

Båtnavn: MS Eden
Antall passasjerer: 38
Antall lugarer: 18
Lengde: 34,5 meter 
Bredde: 7,5 meter
Byggeår: 2007
Maks hastighet: 9 knop

Inkludert i prisen:

 • Flyreise til Split tur/retur.
 • Én ukes cruise i lugar med halvpensjon
  (frokost og lunsj).
 • Velkomstmiddag & kapteinens middag.
 • Turistskatt og havneavgifter. 
 • Gratis WiFi om bord. (Dekning varierer).
   

Ikke inkludert i prisen:

 • Fem middager.
 • Drikke om bord.
 • Transport mellom flyplass og havn.
 • Tips til personalet (vi anbefaler 50€/pers).
 • Byrundtur til fots i Hvar (17€/pers), Korčula (19€/pers), gamlebyen i Dubrovnik (47€/pers) og Split (17€/pers).
 • Entré til Mljet Nationalpark (20-25€/pers).