Reisemål – Kroatia

reisemål sortert etter

Makarskas riviera

Å reise til Makarskas Riviera er en uforglemmelig opplevelse. Den dramatiske kystlinjen der turkisblått hav møter imponerende fjell etterlater ingen uberørt.

Mer om Makarskas Riviera 62 hoteller fra 1 498 NOK

Split & Podstrana

Mange velger å reise til Split på grunn av den spennende kombinasjonen av gammelt og nytt – her er det mye kultur og historie, store palasser og katedraler, hyggelige utekaféer og spennende shopping. Og gjestfriheten – ja, den er til å ta og føle på i denne sjarmerende byen.

Mer om Split & Podstrana 6 hoteller fra 2 648 NOK

Brač

Brač er den tredje største øya i den kroatiske skjærgården. Her nyter du solen og det krystallklare havet langs herlige strender. De fleste av Apollos hoteller ligger i Supetar, Milna og Bol, i nærheten av en av Adriaterhavets vakreste strender – Zlatni Rat.

Mer om Brač 5 hoteller fra 2 898 NOK

Premiumreiser Kroatia

Stadig flere har fått øynene opp for Kroatia, og det er kanskje ikke så merkelig, for det er nesten umulig å ikke å forelske seg i Kroatia. Den vakre kystlinjen, idylliske middelalderbyer, den gode maten og den gjestfrie befolkningen er gode ingredienser til å bli fullstendig fortryllet av. Blir du ...

Mer om Premiumreiser Kroatia 3 hoteller fra 7 998 NOK

Biograd Riviera

I sommer kan du legge ferien til vakre Biograd i Nord-Dalmatia. Den hyggelige havnepromenaden frister med fiskerestauranter og iskrembarer og en fantastisk utsikt over havet og de nærliggende øyene. Der havnepromenaden slutter i sør ligger det flere mindre rullesteinstrender med klipper i mellom. De...

Mer om Biograd Riviera 4 hoteller fra 4 198 NOK

Hvar

En reise til Hvar byr på bading i herlig, klart vann, morsomt natteliv og god mat på pittoreske restauranter. Øyas middelalderbygninger skaper en spesiell, sjarmerende atmosfære og over det hele ligger duften av lavendel og rosmarin.

Mer om Hvar 3 hoteller fra 5 748 NOK

Starigrad Paklenica

Nyhet! Legg ferien til Starigrad Paklenica neste sommer. Byen ligger vakkert til ved inngangen til nasjonalparken Paklenica, hvor det er flotte vandringsruter, klatremuligheter og kajakkturer for hele familien. 

Mer om Starigrad Paklenica 1 hoteller fra 6 448 NOK

Dubrovnik

Dubrovnik er en fantastisk by som er elsket av mange. Her kan du oppleve spennende historie, deilig mat og en gjestfri befolkning.

Mer om Dubrovnik

Skjærgårdscruise

Kroatias vakre skjærgård er fantastisk og hva er bedre enn å oppleve den om bord på en en yaht? I løpet av en uke om bord på en av våre komfortable og velutstyrte skjærgårds yahter kan du se frem til flere havnestopp, gode middager, herlige badepauser og nye venner! Uken starter og avsluttes i den s...

Mer om Skjærgårdscruise

Vodice

Vodice i Kroatia er en liten og sjarmerende by midt mellom Split og Zadar. Byen er mest kjent fordi den er byen med flest restauranter i hele Dalmatia. I havnen i gamlebyen kan du nyte kroatiske spesialiteter.

Mer om Vodice

Korcula

Korčula  i Kroatia er en av frodigste og vakreste øyene i Adriaterhavet. Øya preges av en pittoresk middelalderby, av vingårder og mange små bortgjemte strender og bukter med krystallklart vann. Her venter et potpurri av kultur, soling og bading, eventyr og vakker natur.

Mer om Korcula

Poreč

Velkommen til Poreč på Istria-halvøya. Poreč har blitt områdets største feriemål de senere årene, og kan friste med frodige omgivelser, pinjekledde badebukter og en sjarmerende bykjerne.

Mer om Poreč

Pula

En reise til Pula på Istria-halvøya byr både på et innblikk i hverdagslivet i Kroatia, på historiske byggverk og krystallklart vann. Nærheten til Italia merkes på flere måter.

Mer om Pula

Rabac

Rabac er en gammel fiskerby som er blitt en stadig mer populær badeby kjent for sine fine små strender. Byens lange strandpromenade binder sammen de små badevikene og langs med veien ligger restauranter, kafeer, italienske isbarer og små butikker.

Mer om Rabac

Rovinj

En ferie i Rovinj er en ferie med gode smaksopplevelser, bading i klart vann og storslått natur. Dagen tilbringes på klippene i gamlebyen eller på strendene litt lenger sør.

Mer om Rovinj