Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Fine dobbeltrom som ligger i den nye fløyen. To enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV og minibar. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Ingen uteplass. Noen rom har havutsikt fra vinduet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Superiorrom

Fine superiorrom med to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV og minibar. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med sovesofa og minikjøkken med spiseplass. En av toromsleilighetene er handikaptilpasset. Kokeplater, kjøleskap, kjøkkenutstyr og mikrobølgeovn. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister kan lånes i resepsjonen. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55-61 m²
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet superior

Fine toromsleiligheter superior med ett soverom, og oppholdsrom med sovesofa og minikjøkken med spiseplass. Kokeplater, kjøleskap, kjøkkenutstyr og mikrobølgeovn. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister kan lånes i resepsjonen. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55-61 m²
Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med to soverom, og oppholdsrom med sovesofa og minikjøkken med spiseplass. Kokeplater, kjøleskap, kjøkkenutstyr og mikrobølgeovn. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister kan lånes i resepsjonen. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 72 m²
Antall personer: 2-5 / 2-6

Treromsleilighet superior

Tiltalende treromsleiligheter superior med to soverom, og oppholdsrom med sovesofa og minikjøkken med spiseplass. Kokeplater, kjøleskap, kjøkkenutstyr og mikrobølgeovn. Kaffetrakter, vannkoker og brødrister kan lånes i resepsjonen. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Separat toalett. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 80 m²
Antall personer: 2-6