1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Service
 
7,8 / 10
Fasiliteter
 
7,8 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10

10 siste vurderinger


6 av 10

Silje,
Tromsø

+
Gode fasiliteter, rent og ryddig. Nærhet til strand og strandpromenade. God tilgjengelighet med barnevogn.
-
Personalet i restauranten var lite imøtekommende, smilte sjeldent og enkelte var faktisk direkte frekke. Det ble kanskje ekstra synlig da både stuepiker og resepsjonister generelt var blide og hyggelige. Bassengområdet var noe underdimensjonert med tanke på antall gjester, og det var ofte fullt rundt bassenget allerede før klokken 08:00. Så her gjaldt det å stå opp tidlig. Brusen på All Inclusive kunne også med fordel vært byttet ut med noe som lignet med på de merkene de skulle etterligne.

Bekreftet gjest: 2019-07-17


8 av 10

Anita ,
Norge

+
Det lå veldig bra til, rett ved stranden og restauranter.
-
Rommet manglet en plass å ha kofferten på. Drikke i poolbaren var vanvittig høye i forhold til resten av restaurantene og pubene i tucepi.

Bekreftet gjest: 2019-07-03


9 av 10

Arvid ,
Arnatveit

+
God atmosfære, vennlig betjening.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-29


10 av 10

Wenche,
Tænsberg

+
Kort avstand til strand, hyggelig strandpromenade og fint bassengområde.
-
Veldig bra hotell, som vi har valgt for 3. gang. Vi hadde all inclusive denne gangen og var veldig fornøyd med det. Kun en ting savnet vi, det var kaffe til desserten etter middag og lunsj. Kaffe var tilgjengelig kun til frokost i spisesalen. Vi fikk selvfølgelig kaffe i bar/poolbar etterpå.

Bekreftet gjest: 2019-06-22


10 av 10

Kåre,
Sandvika

+
Alt stemte, helt ferfekt
-

Bekreftet gjest: 2019-06-15


9 av 10

,

+
Beliggenhet og saltvannsbasseng
-
Bedre flyt av forsyninger under frokosten Bacon dårlig stekt, ikke stekt nærmest kokt og ikke sprøstekt

Bekreftet gjest: 2019-06-15


9 av 10

,

+
Maten! God og variert lunsj- og middagsbuffet. Sengene var også kjempegode!
-
Brusen på All Inclusive kan bli bedre, dette var svært søt dispenserbrus av dårlig kvalitet. Savnet også litt mer variasjon til frokosten, agurk f.eks.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


10 av 10

Kari,
Namsos

+
Beliggenhet/renslighet
-
Utvalget på all inclusiv drikke burde vært bedre.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


10 av 10

Ildrid,
Kristiansund

+
TilgjenelighetBra bassengfasiliteter Hyggelig personalet
-
Flere stoler på hotellrommet og knagger på badet Tørkemuligheter på verandaen Åpen poolbar

Bekreftet gjest: 2019-05-25


8 av 10

Berit ,
Kristiansund

+
Det var nyrenovert og rent. Nok solsenger. Nye solsenger
-
Poolbaren var ikke åpen. Det var ikke mye smil å få av ansatte i bar eller resepsjon, selv om vi var hyggelige og ga tips. Følte oss litt mindreverdige. Kan det ha noe med at vi hadde all inclusive?

Bekreftet gjest: 2019-05-25


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

504 vurderinger
Utmerket
 
134
Veldig bra
 
237
Bra
 
95
Mindre bra
 
25
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

11.09.2017

Innlegg av KjellKallandsvik Ålesund, Norge

Opphold på Bluesun Hotel Alga, 16-30 August.

Bluesun Hotel Alga. Flott hotell, men stort og mange gjester. Fikk fint plassert rom, i 3-etg, med delvis havsutsikt. Anlegget er rent og rommene ble rengjort hver dag, håndduker og sengetøy ble også skiftet, minst annenhver dag. Hadde bestilt halvpension, og dette innebar rikholdig frokostbuffet, og middagsbuffet. Greit utvalg og god mat. Det var veldig hyggelig betjening i spisesalen, og måltidene ble ett fint avbrekk. Hotellets bassengområde var fint, men å få til å reservere en solseng her, da måtte man ned å få lagt på håndduker meget tidlig på morgenen. Veldig kort vei ned til badestranden, og her måtte man også vere litt tidlig ute, vist man skulle få seg en solseng, i skyggen under trærne, men det var veldig greit å ligge her, for det var veldig varmt i den tiden vi var der. Ellers skulle de fått skiftet ut teppene på gulvet i rommene, til mere alergivennelig alternativ. Solsengen rundt bassengene skulle vært skiftet ut, for mange var i dårlig forfatning, og slitt. Kommer gjerne tilbake hit, for det ble en positiv opplevelse for oss, de 14 dagene vi var der.

 
20.08.2017

Innlegg av Astri L

Fint hotell med bra beliggenhet

Flott beliggenhet like ved stranda og strandpromenaden. Fint bassengområde med egne barnebasseng. Imidlertid vanskelig å få tak i solsenger, disse ble reservert tidlig om morgenen. Vi hadde all inclusive, og dette fungerte stort sett greit. Vi opplevde imidlertid at det tok lang tid å få drikke til middagen, her var servicen for dårlig. Maten i buffetserveringen var grei, men litt kjedelig. Vi syntes også dispenserbrusen var veldig tynn, noe som også ødela drinkene. Rommene var store og fine, og rengjøringen var bra.

 
11.08.2017

Innlegg av over2015 Bergen, Norge

OK hotell. Men ikke noe bedre en det.

Folk i resepsjonen var av MEGET variabel kvalitet. Bestilte All inklusiv når vi kom til hotellet. Pga dårlig service fra hotellet/Apollo tok dette svært lang tid før dette var ordnet. Maten var mye det samme hver dag. Mitt på treet. Det må ordnes med henting/servering med drikke. Dette var dårlig i forhold til andre steder. Sa det skulle bli mye bedre neste år. Følte oss som andre klasses kunder. Vi måtte ned med håndkle kl. 06.00 for å få senger. Veldig høy musikk om dagen ved bassengene. Service/rydding på rommet. Fikk nye håndkle hver eneste dag. Men ellers ble ingen ting ryddet vekk eller byttet. Måtte selv hente toalettpapir etc. Området rundt svømmebasseng og nærhet til strand var bra. Støy av luftkondisjoneringen Lang reisetid med buss (ca. to timer) i varmen kunne vi gjerne vært foruten. Reiser ikke tilbake til dette hotellet.

 
19.06.2017

Innlegg av espen r Mo i Rana, Norge

Bra hotell

Bra service,vi hadde all inclusive, anbefales.God mat, stille rolig, hadde vel litt med tiden vi var der, 10 til 17 juni. Veldig bra beliggenhet.Litt lite rom, var kun en stol på balkongen, ba om en ekstra, men kom aldri.Det var det samme hos hos naboen. Ellers var det bra trimrom og nok basseng.Muligheter for massasje for en rimelig penge.

 
27.10.2016

Innlegg av Lilia T Bergen, Norge

"Veldig bra Hotell"

Bra service, frokost og middagsbuffet er variert, internet er gratis på rommet og på hotellets område, rommet er rengjørt hverdag, - minus bråkete klimaanlegg,strandpromenaden er rent og vakkert.shopping muligheter, ca.10 minuter å kjøre med bil til Makarska sentrum.