1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Bluesun Alga

  • • Ved strandpromenaden
  • • Kjøp til måltider
  • • Nyrenovert

Bluesun Alga er et stort hotell som byr på herlig feriestemning, ypperlig beliggenhet og mange fasiliteter, og både dag- og kveldsaktiviteter for den som vil ha et alternativ til sol og bad.


Rom/leiligheter

Enkeltrom for 1 person. Dobbeltrom for 2-4 personer. Superiorrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 25 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nyrenoverte Bluesun Alga er et populært hotell som ligger ved strandpromenaden i Tučepi. Bassengområde med saltvannsbasseng samt barne- og babybasseng. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget. Poolbar. Det er en internasjonal stemning på hotellet med gjester fra hele verden. På stranden er solsengene og parasollene mot avgift. 

I hotellets bufférestaurant serveres frokost, lunsj og middag. Den hyggelige á la carte-restauranten Kastelet serverer italienske og dalmatiske retter og ligger nede ved strandpromenaden. Kaféen Hygge Beach Bar med bl. a. iskrem. Kastelet og Hygge Beach bar er åpne i høysesong. Flere barer samt dag- og kveldsaktiviteter.

Gratis WiFi og internetthjørne i resepsjonen. Barneklubb i hotellets regi med engelsk- og tysktalende personale. Gratis trimrom og badstue. Butikker på hotellområdet. Innendørsbasseng og jacuzzi. Skjønnhetssalong. Gangavstand til sportssenter. Stort hotell med ganske store avstander mellom fasilitetene. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé.
All Inclusive, halv- og helpensjon mot tillegg. Når de voksne kjøper måltider spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

- Frokostbuffé kl 7.00-10.00
- Lunsjbuffé kl. 12.00-14.00
- Middagsbuffé  kl. 19.00-21.00
- Snacks og noe å bite i kl 16.00-17.00
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann, som serveres i hotellets All Inclusive-lounge kl. 10.00-23.00.
- Dag- og kveldsaktiviteter.
- Flere sportsaktiviteter.

Endringer kan forekomme. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.