Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Moderne og pene ettromsleiligheter av varierende størrelse. Noen med kombinert oppholdsrom/minikjøkken og andre har separat minikjøkken. Mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc; hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-2 / 1-3

Toromsleilighet

Moderne og smakfulle toromsleiligheter av varierende størrelse. Noen leiligheter har mulighet for ekstraoppredning i sovesofa. Ett soverom med to enkeltsenger eller dobbeltseng. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong der noen har havutsikt og de uten havutsikt har en høy kant i front. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4 / 1-5, hvorav 2 barn

Toromsleilighet superior

Moderne og smakfulle toromsleiligheter superior i ulike størrelser. Ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraoppredning på sovesofa. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Stor balkong eller terrasse med havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-4 / 1-5, hvorav 2 barn