Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 515 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
7,2 / 10
Rom / leilighet
 
9,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Linda,
Kristiansand s

+
Rommene.
-
Flere solsenger ved stranden😎

Bekreftet gjest: 2019-09-15


9 av 10

Ragnhild,
Vestre åmøy

+
Personalet var helt strålende. Rommet var stort, nytt, reint og flott..ble veldig positivt overrasket.
-
Alt var helt topp.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


8 av 10

Unn Meling,
Oslo

+
Beliggenhet og uteområder
-
Beachtowel service, kvalitet på håndklærne og tilgjengelighet. Hva med å legge frem håndklærne på rommet ved ankomst

Bekreftet gjest: 2019-09-14


8 av 10

Bjørn Evald,
Mosjøen

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-14


6 av 10

Anne,
Vennesla

+
Nær sjøen Bra renhold
-
Altfor tidlig utsjekk da flyet gikk 23 fra split , mange har små babyer o.l Dårlig mat for de med matintoleranse (gluten og laktose) lite sunn mat.

Bekreftet gjest: 2019-09-08


10 av 10

Linda,
Kristiansand

+
Fantastisk service og flotte rom
-

Bekreftet gjest: 2019-09-08


7 av 10

Åse Lill,
Søgne

+
Renhold
-
Maten, ikke imponert over den. Her kan det gjøres mye.

Bekreftet gjest: 2019-09-08


9 av 10

Monica,
Strandvik

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-07


9 av 10

Asbjørn,
Valderøy

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-07


10 av 10

Ragnhild,
Sandane

+
Reint og nytt
-
Ingenting

Bekreftet gjest: 2019-09-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

76 vurderinger
Utmerket
 
34
Veldig bra
 
35
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

06.09.2019

Innlegg av Einar H Bergen, Norge

Moderne hotell med komfortable leiligheter

Takket være et effektivt luftkjølingsanlegg ble oppholdet i leiligheten med opptil 36 graders varme utendørs, meget behagelig. Andre positive elementer var rengjøring 7 dager i uken, gratis WiFi og safe. Dessverre hadde hotellet ingen norske/skandinaviske TV-kanaler, noe som burde være obligatorisk med så mange gjester fra denne del av Europa. Betjeningen, både i resepsjonen og ellers, var vennlige og profesjonelle. En annen positiv overraskelse var at vannet kunne drikkes rett fra springen, noe vi ikke har vært vant til på sydlige breddegrader. Utendørs har hotellet flere basseng, og det var tydelig at dette var et barnehotell siden barn i alle aldre la beslag på mye plass i alle bassengene. Romana Beach Resort ligger et godt stykke fra Makarska by, og den såkalte promenaden som fører inn til byen var stort sett overfylt av gående og sykler av alle slag, motor- ,elektriske og manuelle, og i tillegg et lokaltog på hjul med det sjarmerende navnet "Fun Train". Her var det trangt om saligheten! Hotellets egen badestrand var meget beskjeden og ikke særlig innbydende, men vi fant en fin strand med utleie av solsenger og parasoller innen gåavstand fra hotellet. Den kan anbefales. Alt i alt et vellykket opphold, men de som ønsker bymiljø og et godt utvalg av restauranter, bør muligens søke andre steder. Matopplevelsen på hotellets egen restaurant var ikke overveldende. Dessuten hadde den lokale matbutikk et relativt begrenset vareutvalg.

 
04.09.2019

Innlegg av BenitaN22

Flott leilighets hotell

Flott hotell, fleire gode basseng område, godt med solsenger. Store gode leiligheter inkl flislagt terrasse på bakkeplan, solseng/basseng rett utanfor leiligheten. Veldig hyggelig personale . Passelig med frivillig program for store & små🙂 - baren/kafeen stenger altfor tidleg ca kl 18-19. Burde være open til minimum kl 21 - 22. - kunne vært litt meir av leikeaktiviteter ved barnebassenget.

 
10.08.2019

Innlegg av TorgeirP361 Makarska, Kroatia

Kan bli bedre

Vi var to familier som reiste fra sommervarmen i Norge til enda mer varme i Kroatia. Kroatia og Makarska er et fantastisk sted og land som er verdt flere besøk. Men tilbake til Romana Beach Resort; Aller først, renhold av rom og uteområdet er det beste jeg har sett. Dette stedet kan å holde rommene rene og flotte selv om en barnefamilie kan rote litt. Betjeningen er hyggelig og imøtekommen, selv om de aldri fikk reparert safen vi hadde på rommet. Den var ødelagt da vi kom, noe vi gav beskjed om vår første dag. Men den ble aldri reparert. Uansett; betjeningen både i resepsjonen, ved bassenget og i restauranten var meget imøtekommen. Rommene holder høy standard. Det som gir ett minus: Restauranten hadde lite variasjon i maten fra dag til dag. Dette gjelder buffé og ikke menyen. Skammelig dårlig for en restaurant som gir seg ut for å holde så høy standard. Ikke en gang saus til kjøttrettene, i stede ett utvalg av 3-4 typer dressing. Vi fikk inntrykk av at vi kunne bestille mat fra menyen som en del av inklusive pakken. Men det ble en dyr feiltakelse. Og ikke bestill vin som er utenfor menyen, eller som anbefales. Den var ikke god, god kostet det dobbelte av vinene som stod i menyen. Nok en dyr opplevelse. Alt av drikke er ikke inkludert selv om du har inklusive i bestillingen. Drikke kommer utenom, så husk å ha rikelig med penger til det, for de vet å ta seg betalt. Vinsmaking: helt ok opplevelse, kanskje en av de bedre jeg har vært med på. Her serveres Kroatisk vin. Treningssenteret: dette er bra, rommet var kjølig og mye utstyr for en god work out. Ved bassenget var det nesten umulig å få solseng. Enkelte gjester var ute før kl 07:00 og reserverte senger. På stranden var det helt fult. Vanskelig å finne ett sted å ligge. Hotellet hadde egen senger for sine gjester, de ble ofte brukt av folk som ikke var gjester av hotellet. Vi så en gang at hotellet hadde en kontroll. Her bør hotellet ha flere kontroller. Oppsumert: + Bra renhold + Fine rom + Hyggelig betjening - ensidig mat - fult på solsengen - dyr vin - dyr drikke Jeg er sikker på at hotellet kommer til å bli meget bra etter hvert. Her er det mye bra som er på plass, spesielt den hyggelige betjeningen. Men fortsatt en del å gå på når det gjelder mat, teknisk service, og organisering .

 
03.08.2019

Innlegg av SimoneLOL Leknes, Norge

Varme dager i Makarska

Vi hadde rom med eget basseng på siden av hotellet med en stor terrasse, hage og eget basseng. Veldig privat og stille. Stranden som ligger rett nedenfor hotellet har gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester, men vær tidlig ute om du ønsker å benytte deg av disse for det var ikke så mange der. Bra renhold og flott basseng og uteområde.

 
16.10.2018

Innlegg av Mydiddi Lindås, Norge

Fint sted spesielt for barnefamilier

6 voksne og 3 barn fordelt på 3 rom hadde et fint opphold i høstferien. Rommene er store og det er veldig rent overalt. At personalet i restauranten var slitne etter en lang sesong har vi full forståelse for, men et smil koster så lite...... Vi hadde halvpensjon - frokost og middag, men etter 2 håpløse middager med dårlig mat bytta vi til frokost og lunsj. I og med at det var på tampen av sesongen, var det aldri problemer med ledige solsenger på stranden og ved bassenget. Byggearbeider fra kl. 07.00 hver morgen la en stor demper på kosen. Vi kunne ikke sitte ute på balkongen på dagtid.