1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Roger,
Trondheim

+
Rent og pent overalt.
-
Enkelte ansatte i restauranten var ikke særlig serviceminded og imøtekommende. Andre igjen var helt supre!

Bekreftet gjest: 2019-06-01


10 av 10

,

+
Rommene
-
Rom med aktiviteter for barn inne

Bekreftet gjest: 2019-06-01


9 av 10

Therese,
Sykkylven

+
Leiligheten var passe stor, bra med belysning, og badet var fin størrelse på.
-
Sengene var som kjent litt i hardeste laget. At de hadde en fast struktur på hvor maten i buffeten var. Litt store avstander og nivåer. Gikk fint for oss, men tenker det er litt verre når man reiser med små barn.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


9 av 10

,

+
Bortsett fra ganske dårlig service av noen få i restauranten, er jeg veldig fornøyd med alt!
-
Personalet i restauranten bør jobbe med sin servicekultur. Vi opplevde flere ganger å sitte uforholdsmessig lenge før vi fikk bestilt middag på kvelden, bl.a ved at gjester som kom etter oss fikk bestilt før oss. Når vi gjorde oppmerksom på at vi hadde ventet lenge,opplevde vi at servitørene virket sure. Viktig å gjøre oppmersom på at vi også opplevde servitører som alltid var kjempehyggelig og serviceminded! Servicen var personavhengig med andre ord.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


8 av 10

,

+
God standard, bra treningsrom, ingen aktiviteter for 12-åringen
-
Aktiviteter også for ungdommer

Bekreftet gjest: 2019-06-01


7 av 10

Unni,
Kvernaland

+
Beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-06-01


4 av 10

Bente,
Knarrevik

+
Rent og ryddig overalt, veldig bra.
-
Fjern rommet som ligger ved siden av resepsjonen eller isoler veggene bedre.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


9 av 10

,

+
Rent og pent, romslige leiligheter og åpent og fint bassengområde.
-
Det serveres et "oatmeal" til frokost, det kan ikke være annet enn havregryn bløtlagt i vann. Dersom kjøkkenet hadde lært å koke havregrøt, hadde det vært et flott supplement til en ellers bra frokost, spesielt med tanke på barna som lett spiser pannekaker og croissanter hele uka... Flott at de serverer glutenfritt brød/frokostblanding, men den glutenfrie toasteren bør plasseres sammen med det glutenfrie brødet, og ikke rett ved det ordinære brødet. Opplevde flere ganger at den ble brukt til vanlig brød, og det kan gi krysskontaminering av gluten.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


10 av 10

Bente,
Hakadal

+
Store rom. Flott beliggenhet. Utsikt. Rent.
-
Opplevde lang ventetid på menykart mm. ved bestilling av mat i restauranten.

Bekreftet gjest: 2019-05-30


10 av 10

Bente ,
Finstadjordet

+
Det beste er tilgjengelighet, alt er komprimert på samme sted, restaurant, strand, bar m.m. Og at hotellområdet omfatter flere arenaer slik at det virker rolig for voksne også. Flott innbydende strandområde. Flott at bar Sinatra endelig er åpnet. Det er 3 gang vi er på Romana og kommer tilbake. Ser fram til den nye delen som er under bygging. Vi ønsker en egen voksensone mht rom, basseng og restaurantområde.
-
Vi ønsker mulighet for å kjøpe vann og enkel mat, pizza eller baguetter ved sen ankomst. De sene ankomstene fra Oslo på onsdag og lørdag er jo planlagt, så da bør det være enkelt å få til. Man vet jo hvor mange som kommer.

Bekreftet gjest: 2019-05-30


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

62 vurderinger
Utmerket
 
30
Veldig bra
 
27
Bra
 
3
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

16.10.2018

Innlegg av Mydiddi Lindås, Norge

Fint sted spesielt for barnefamilier

6 voksne og 3 barn fordelt på 3 rom hadde et fint opphold i høstferien. Rommene er store og det er veldig rent overalt. At personalet i restauranten var slitne etter en lang sesong har vi full forståelse for, men et smil koster så lite...... Vi hadde halvpensjon - frokost og middag, men etter 2 håpløse middager med dårlig mat bytta vi til frokost og lunsj. I og med at det var på tampen av sesongen, var det aldri problemer med ledige solsenger på stranden og ved bassenget. Byggearbeider fra kl. 07.00 hver morgen la en stor demper på kosen. Vi kunne ikke sitte ute på balkongen på dagtid.

 
11.09.2018

Innlegg av Runehu

Fantastisk plass

Nytt og flott litt nord for selve Makarska by. 20 minutter å gå til sentrum. Meget god mat, spesielt frokost. Flott strand, flere bassenger og herlig betjening. Middagsbuffet til 180 NOK var også meget oppegående.

 
19.08.2018

Innlegg av gunnarwinthere

Fint hotell for familier

Hadde et hyggelig opphold på hotellet. Passer for familier. Godt renhold og god standard på rommene. Litt kaotisk på stranden med solsenger og plass.Bra treningsfasiliteter på anlegget. og turløyper og sykkelstier i nærheten av hotellet.

 
17.08.2018

Innlegg av Stig K

Nytt og trivelig hotell

Nytt og med bra standard. Store rom med minikjøkken. Stor og fin balkong. Wifi fungerer greit, selv om det er noe dårlig på balkong. Bra frokost med godt utvalg. Greit middagstilbud. Veldig bra renhold. Betjeningen er hyggelig og imøtekommende. Henvendelse om TV på rommet som ikke virket måtte purres flere ganger før det ble utbedret. Enkelt bassengområde og enkel poolbar (serverer vin i plastglast) som stenger klokken 1900. Stille og rolig familiehotell. Stranda som tilhører hotellet anbefalles ikke, men det finnes bra strender i begge retninger fra hotellet. Aller best nordover hvor det er mindre folk. Bra beliggenhet. 30 minutters rolig spasertur langs vannet så er man i Makarska by.

 
07.08.2018

Innlegg av 323frankk

Beste stedet i Makarska

Tør påstå at dette må være det beste Makarska har å by på. Beliggenhet i utkanten på nordsiden av byen. Helt ved havet. Egne solsenger på stranden. Flott bassengområde. God mat. Flott service. Renholdet er veldig bra. Alt er nytt, lyst og moderne. Treningsrom, barneklubb, masse fellesaktiviteter og meget høy standard på rommene. Ingen negative opplevelser for familie med barn fra 1-11 år.