1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,9 av 10 Basert på 1018 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,7 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Wenxhe,
Frogner

+
Store fine rom.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-01


9 av 10

Karina,
Skien

+
Utsikten,beliggenhet og service hos rengjøringspersonalet
-
Flere solsenger på stranden. Kjedelig å måtte forte seg ned tidlig for å få en solseng. Stod også at vi kunne leie strandhåndklær mot dep,men det var tomt i flere dager. Vi fikk riktignok hvite håndklær for å ta med på stranden,så det var bra

Bekreftet gjest: 2019-08-01


9 av 10

Cicilie,
Harstad

+
Nye, fine rom.
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2019-07-31


8 av 10

Georg,
VALDERØYA

+
Fin størrelse på eget basseng i topp etasjen. Bar for mat og drikke ved basseng område. Svømme klubben for barna var veldig bra der barna fikk utviklet svømme ferdighetene sine. Barne klubb på for- og etter-middag med baking og kino.
-
Pizza til lunsj var bra ved bassenget, men middagen var ikke bra, og var langt fra forventningene.

Bekreftet gjest: 2019-07-31


10 av 10

Iselin,
Stokmarknes

+
Servicen hos personalet ved frokost, renhold og bassengbar
-
Ala carte resturant var så som så.

Bekreftet gjest: 2019-07-31


8 av 10

Julie,
Molde

+
Apollo sine flinke og sprudlende jenter!! For en fin gjeng :-)
-
Dere bør enten forbedre maten, eller endre på beskrivelsen på nettsiden. Jeg forventet mye mer enn det vi fikk. Og selv om vi hadde middag inkludert gikk vi ut for å spise flere kvelder.

Bekreftet gjest: 2019-07-31


9 av 10

Rita,
Trøndelag

+
Nær sjøen, nok solsenger, nytt og rent. Hyggelig og omsorgsfull betjening.
-
Bedre kvalitet og mer variert middag og lunsj. Strandhåndklær bør kunne byttes oftere, minst annenhver dag. Apollokontor åpent på huset.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

Cleng ,
Stavanger

+
Beliggenhet
-
Badehåndkle service, har stort potensiale til forbedring. Vi fikk aldri byttet badehåndkle, det var tomt hver gang vi var der, uansett tidspunkt. Vi fikk heller ikke badehåndkle når vi ankom hotellet på lørdag, måtte bruke hvit dusjhåndkle som var på rommet.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


7 av 10

Rolf,
Stavanger

+
Nær strand og god service.
-
Det fungerte overhode ikke med hånkle. Verken å få føste gang eller når de skulle byttes. De hadde ikke

Bekreftet gjest: 2019-07-27


10 av 10

Magne,
Bodø

+
Serviceinnstilt personale. Fine rom og faciliteter slik vi hadde håpet på. Innsjekking og utsjekking uten de store ventetidene.
-
Ingen spesielle

Bekreftet gjest: 2019-07-27


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

71 vurderinger
Utmerket
 
32
Veldig bra
 
32
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

10.08.2019

Innlegg av TorgeirP361 Makarska, Kroatia

Kan bli bedre

Vi var to familier som reiste fra sommervarmen i Norge til enda mer varme i Kroatia. Kroatia og Makarska er et fantastisk sted og land som er verdt flere besøk. Men tilbake til Romana Beach Resort; Aller først, renhold av rom og uteområdet er det beste jeg har sett. Dette stedet kan å holde rommene rene og flotte selv om en barnefamilie kan rote litt. Betjeningen er hyggelig og imøtekommen, selv om de aldri fikk reparert safen vi hadde på rommet. Den var ødelagt da vi kom, noe vi gav beskjed om vår første dag. Men den ble aldri reparert. Uansett; betjeningen både i resepsjonen, ved bassenget og i restauranten var meget imøtekommen. Rommene holder høy standard. Det som gir ett minus: Restauranten hadde lite variasjon i maten fra dag til dag. Dette gjelder buffé og ikke menyen. Skammelig dårlig for en restaurant som gir seg ut for å holde så høy standard. Ikke en gang saus til kjøttrettene, i stede ett utvalg av 3-4 typer dressing. Vi fikk inntrykk av at vi kunne bestille mat fra menyen som en del av inklusive pakken. Men det ble en dyr feiltakelse. Og ikke bestill vin som er utenfor menyen, eller som anbefales. Den var ikke god, god kostet det dobbelte av vinene som stod i menyen. Nok en dyr opplevelse. Alt av drikke er ikke inkludert selv om du har inklusive i bestillingen. Drikke kommer utenom, så husk å ha rikelig med penger til det, for de vet å ta seg betalt. Vinsmaking: helt ok opplevelse, kanskje en av de bedre jeg har vært med på. Her serveres Kroatisk vin. Treningssenteret: dette er bra, rommet var kjølig og mye utstyr for en god work out. Ved bassenget var det nesten umulig å få solseng. Enkelte gjester var ute før kl 07:00 og reserverte senger. På stranden var det helt fult. Vanskelig å finne ett sted å ligge. Hotellet hadde egen senger for sine gjester, de ble ofte brukt av folk som ikke var gjester av hotellet. Vi så en gang at hotellet hadde en kontroll. Her bør hotellet ha flere kontroller. Oppsumert: + Bra renhold + Fine rom + Hyggelig betjening - ensidig mat - fult på solsengen - dyr vin - dyr drikke Jeg er sikker på at hotellet kommer til å bli meget bra etter hvert. Her er det mye bra som er på plass, spesielt den hyggelige betjeningen. Men fortsatt en del å gå på når det gjelder mat, teknisk service, og organisering .

 
03.08.2019

Innlegg av SimoneLOL Leknes, Norge

Varme dager i Makarska

Vi hadde rom med eget basseng på siden av hotellet med en stor terrasse, hage og eget basseng. Veldig privat og stille. Stranden som ligger rett nedenfor hotellet har gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester, men vær tidlig ute om du ønsker å benytte deg av disse for det var ikke så mange der. Bra renhold og flott basseng og uteområde.

 
16.10.2018

Innlegg av Mydiddi Lindås, Norge

Fint sted spesielt for barnefamilier

6 voksne og 3 barn fordelt på 3 rom hadde et fint opphold i høstferien. Rommene er store og det er veldig rent overalt. At personalet i restauranten var slitne etter en lang sesong har vi full forståelse for, men et smil koster så lite...... Vi hadde halvpensjon - frokost og middag, men etter 2 håpløse middager med dårlig mat bytta vi til frokost og lunsj. I og med at det var på tampen av sesongen, var det aldri problemer med ledige solsenger på stranden og ved bassenget. Byggearbeider fra kl. 07.00 hver morgen la en stor demper på kosen. Vi kunne ikke sitte ute på balkongen på dagtid.

 
11.09.2018

Innlegg av Runehu

Fantastisk plass

Nytt og flott litt nord for selve Makarska by. 20 minutter å gå til sentrum. Meget god mat, spesielt frokost. Flott strand, flere bassenger og herlig betjening. Middagsbuffet til 180 NOK var også meget oppegående.

 
19.08.2018

Innlegg av gunnarwinthere

Fint hotell for familier

Hadde et hyggelig opphold på hotellet. Passer for familier. Godt renhold og god standard på rommene. Litt kaotisk på stranden med solsenger og plass.Bra treningsfasiliteter på anlegget. og turløyper og sykkelstier i nærheten av hotellet.