1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,2 av 10 Basert på 34 vurderinger
Total vurdering
 
9,2 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Arild Takle,
Tertnes

+
Ryddig og koselig ,ikke minst sentralt
-
Litt flere solsenger ved basseng

Bekreftet gjest: 2019-08-31


9 av 10

Johnny,
Volda

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-31


10 av 10

Odd Asbjørn,
Vik i sogn

+
Hyggelig betjening og veldig reint og fint
-
?

Bekreftet gjest: 2019-08-24


9 av 10

Sigbjørn,
Hommersåk

+
Beliggenhet
-
Mat må kunne garanteres.Vi har vært hjemme en uke nå med tarminfeksjon ,bekreftet ved legebesøk.

Bekreftet gjest: 2019-08-24


10 av 10

Ole Andreas,
Sandefjord

+
Beliggenhet, deilig lunsjmeny, flotte rom.
-
Frokost kunne vart til 11. Litt mørkt på badet.

Bekreftet gjest: 2019-08-21


10 av 10

Bjarne Ewald,
Åndalsnes

+
I varmen var det perfekt med automatisk aircondition.
-
Savner et bilde av toalett, dusj. Vårt rom hadde badekar, litt vanskelig for oss som ikke har så god helse

Bekreftet gjest: 2019-08-21


7 av 10

Bjørn,
Brekstad

+
Beliggenheten
-
Lite solsenger ved bassenget. Flere gjester la handuker på sengene før klokken 0630 på morgenen. Jeg la merke til at flere av disse sengene ikke ble rørt på hele dagen. Gjestene gjorde muligens dette for å "sikre" seg ei solseng til ettermiddagen. Dette er en uskikk og hotellet burde fulgt opp dette da det er et irritasjonsmoment.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


4 av 10

Jul are,
Alsvåg

+
Beliggenheten
-
Uhøflig kelner ødela frokostopplevelsen. Fjernet mat før vi var ferdig. Uprofesjonell oppførsel. Sjenerende støy på kveld og natt fra restauranter som vendte mot rommet vårt. Bedre støyskjerming burde være mulig. Ved bassenget var det nesten umulig å få solsenger, da disse ble reservert tidlig på morgenen. Flere senger ble ikke benyttet store deler av dagen. Det burde vært et system for å fordele sengene på en bedre måte, evt. Flere senger.

Bekreftet gjest: 2019-08-07


9 av 10

petter,
Narvik

+
Frokosten og hyggelig betjening. Bra rom og senger
-
At man ikke kan legge håndduken på solsenga midt på natten, for så å komme godt ut på dagen for å ta den i bruk. Det var begrenset med solsenger, og det burde ikke vært lov å okkupere de. Dessuten burde det være være lov å bruke plastglass og flasker ved bassenget. Vi så flere som knuste glass og flasker og døpte glasskårene utover. Ikke bra!!!

Bekreftet gjest: 2019-08-07


9 av 10

Jorunn Knudsen,
Hundvåg

+
Beliggenheten og frokosten.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-31


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

374 vurderinger
Utmerket
 
232
Veldig bra
 
104
Bra
 
22
Mindre bra
 
7
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

14.06.2019

Innlegg av Osejava

Hotell Osejava

Hyggelige ansatte,spesiellt vaskehjelpen :) Frokost ok. Men gikk 1,5 uke før de fikk aircondition i gang. Måtte ha dørene på begge balkongene igjen,pga sur røyk fra grill/pizzaovnen,luktet ut hele rommet inklusiv gangen. Når man skulle dusje,så spylte man ned hele badet, pga manglende dusjforheng/dusjdør,dette var suiten.Mye støy fra nærliggende nattklubb.Ellers var det rent og ryddig.

 
03.06.2018

Innlegg av Astri K Bergen, Norge

Perfekt for en uke!

Bodde på juniorsuite (rom 406), toppetasjen og hjørnerom, med frokost og middag inklusiv. Herlig rom! God plass. Koselig innredning. Fantastisk bad med stort badekar og dusj. Litt hard dobbeltseng. Utsikten fra balkongen var helt fantastisk - panoramautsikt over byen og bukten. Men: Balkongene er utrolig små! Det er så vidt plass til to stoler og ikke bord. Beina må man stikke ut gjennom rekkverket hvis man vil strekke seg litt. Dobbeltrommene hadde mye større balkonger, så hadde juniorsuitene fått samme balkongstørrelsen, hadde alt vært PERFEKT! Hyggelig hotellbetjening. Maten var helt grei. Vi kjøpte - utover half board - lunsj på hotellet hver dag, og hamburgerne ble fort en klar favoritt. 70 Kuna for en stor, velsmakende burger klarer de fleste å betale.... ;) Pizza, pasta og fisk var også av topp kvalitet. Frokost ganske standard, men helt ok. Veldig god kaffe i egen kaffebar på hotellet. 27 Kuna for trippel espresso og 9 Kuna for cappuccino. Kort gangavstand til tavernaer, butikker og gamlebyen. Etter en time i byen har du sett det meste. For deg som ikke orker å ligge hele ferien på den lille, koselige rullesteinstranden rett nedenfor hotellet - eller den større stranden på andre siden av bukten (kloakklukt!) - så er leiebil absolutt å anbefale! Vi betalte ca 1000 NOK for liten bil med ekstraforsikring. Bestilte gjennom holidayautos. Reiste bl.a til Biokovo - fjelltur 1700 moh., og kan absolutt anbefale turen! Beregn 1 1/2 på to mils kjøring. Du skjønner fort hvorfor det tar tid når du kjører oppover fjellet... ;) Ellers byr Makarska på koselige turstier, ingen tiggere eller strandselgere (i alle fall ikke på den lille stranden ved hotellet), rent i gater og smug. Og godt øl! Veldig rimelige priser - sammenlignet med Hellas og Spania.

 
09.10.2017

Innlegg av bente-57 Kyst-Norge, Norge

Lekkert hotell

Vi var tre damer og fikk rom med en dobbeltseng og en enkel seng. Gode senger. Rommet lå ut mot bassenget, med utsikt til skogen bak. Minibar, praktisk rom, med skjult garderobe, romslig bad med dusj i badekar.Praktisk innredet, både rom og bad.Renhold var utmerket. Frokost fremsto som litt kjedelig og kip, til et så flott hotell. Bacon så jeg bare en dag, men man kunne bestille omelett. man kan spise frokost ute og inne. Uteplassen var fantastisk, med utsikt over sjø og havn. Synd det ikke var middagsservering også på denne suverene plassen. Hadde gjerne spist middag her.

 
29.07.2017

Innlegg av Melsom81 Drammen, Norge

Hotell med god beliggenhet

Dette hotellet ligger i enden av selve bykjernen i Makarska, kort gange til sentrum. Et diskotek like i nærheten, men ikke veldig plagsomt på natten. Hyggelig betjening og OK frokost. Lunsj på hotellet er også god, spesielt pizzaen. Vi hadde rom med utsikt mot havet. God planløsning med unntak av at toalettdør er i glass. Anbefales.

 
25.07.2017

Innlegg av Dura64 Oslo, Norge

Lekkert hotell i havnen

Hotellet har flott beliggenhet i havnen i Makarska. Romslige, rene rom med fresht interiør. Stort bad, og godt med skapplass. Vi hadde rom med fransk balkong, rommene vender ut mot havnen. Kan bli litt livat utpå kvelden, men Deep som er utestedet ved siden av stenger 2 og da blir det stille. Utsikten fra rommet veier opp for litt bråk om kvelden synes vi, for den var helt nydelig. Litt kjedelig frokost, men deilig å sitte ute på terrassen om morgenen. Det er også mulig å bestille ekstra, som f.eks pannekaker og omelett, det er bare å spørre. Vi spiste pizza til lunsj på hotellets restaurant, den var veldig god. Stranden ved siden av hotellet er liten, så du må opp tidlig om du skal få plass. Hotellet har også et lite bassengområde som vi ikke brukte, stranden er jo rett ved. Veldig hyggelig og hjelpsomt personale, vi reiser gjerne tilbake!